Despre noi

Tinerii sunt plini de idei bune. Ei știu, simt nevoile orașului, sau pur și simplu lucrurile care le-ar face să se simtă mai bine în el. Com’On Sfântu Gheorghe oferă spațiu și sprijin tocmai acestor idei.

În programul derulat de Asociația Culturală și de Tineret Prospero, Grupul PONT și Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe așteptăm ideile echipelor formate de tineri de 14-35 ani, idei și inițiative care se realizează pe teritoriul orașului Sfântu Gheorghe, cu acces liber. Puteți înscrie programe, activități creative, culturale, sociale etc, despre care credeți că fac Sfântu Gheorghe un loc mai bun!

Echipele sunt informale, deci nu așteptăm inițiative în mod neapărat din partea unor organizații existente, ci încurajăm formarea echipelor în mod spontan, inițiative ale unor cercuri de prieteni, etc. Astfel dorim să ne adresăm tuturor tinerilor, nu doar celor care fac parte din organizații existente.

Pentru regulamentul complet consultă secțiunea Regulament!

Așteptăm înscrierile echipelor și ideilor pe această platformă. După termenul-limită, locuitorii din Sfântu Gheorghe vor vota inițiativele, iar ideile care primesc cele mai multe voturi primesc finanțare de câte 3000 lei pentru implementare. 

Echipa Com’ON Sepsi vine în ajutorul echipelor cu ateliere tematice pentru dezvoltarea, promovarea și realizarea inițiativelor. SCRIERE ȘI MANAGEMENT DE PROIECTE - ATELIER DE COMUNICARE - ATELIER DE ORGANIZARE DE EVENIMENTE. Participă și tu!

 

Priorități
 • Comunitate

  Inițiative care aduc experiențe nouă în viețile locuitorilor din Sfântu Gheorghe, le transformă în membii activi ai comunității precum și oferă oportunități pentru discuții constructive și schimb de idei între oameni.

 • Mediu de viață

  Aducerea în prim plan a spațiului urban și a mediului natural prin activități și inițiative de sensibilizare care promovează gândirea și acțiunea conștientă de mediu.

 • Cunoștințe

  Inițiative care contribuie la dobândirea de cunoștințe, experiență și transferul de expertiză între persoane și grupuri.

 • Stil de viață

  Inițiative de inspirație care modelează viața de zi cu zi a locuitorilor orașului și motivează membrii comunității să ducă un stil de viață sănătos în sens fizic, mental și spiritual.

 • Creație

  Inițiative prin care membrii comunității creează ceva nou, fie că este un eveniment, produs sau soluție inovativă în domeniul artei sau în orice alt domeniu.

Noutăți
 • Nu ratați inițiativele Com
  Nu ratați inițiativele Com'ON Sepsi realizate în octombrie!

  După anunțarea câștigătorilor votului public, a început perioada de implementare a inițiativelor Com'ON Sepsi pe 13 septembrie. Pe parcursul lunilor de toamnă, un total de 25 de evenimente vor fi organizate de echipele câștigătoare, acoperind temele principale: comunitatea, mediul de viață, cunoștințe, creație și stil de viață. Aceste evenimente sunt deschise și gratuite pentru cetățenii din Sfântu Gheorghe, așa că încurajăm pe toată lumea să participe la cât mai multe dintre inițiative!

 • S-a încheiat votul public: peste două mii de persoane au votat la Com
  S-a încheiat votul public: peste două mii de persoane au votat la Com'ON Sepsi 2023!

  În cadrul votului Com'ON Sepsi, care s-a încheiat pe 12 septembrie, locuitorii din Sfântu Gheorghe au ales 25 inițiative din cele 47 să primească sprijin. Prezența la vot dintre locuitorii a fost ridicată, mai mult de două mii două sute de persoane au votat, totalizând peste șapte mii de voturi.

 • A început votul public pentru Com
  A început votul public pentru Com'ON Sepsi

  La ediția din acest an a Com'ON Sepsi, locuitorii din Sfântu Gheorghe pot vota pentru  47 inițiative ale 32 echipe care vor fi implementate în perioada de toamnă. Ideile înscrise pot fi votate până la 12 septembrie, iar cele 25 de inițiative cu cele mai multe voturi vor fi susținute pentru a fi implementate în perioada 13 septembrie - 10 decembrie.

   

Vezi toate
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Asociația Culturală și de Tineret Prospero
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • BCR
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio