Despre noi

Tinerii sunt plini de idei bune. Ei știu, simt nevoile orașului, sau pur și simplu lucrurile care le-ar face să se simtă mai bine în el. Com’On Sfântu Gheorghe oferă spațiu și sprijin tocmai acestor idei.

În programul derulat de Asociația Culturală și de Tineret Prospero, Grupul PONT și Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe așteptăm ideile echipelor formate de tineri de 14-35 ani, idei și inițiative care se realizează pe teritoriul orașului Sfântu Gheorghe, cu acces liber. Puteți înscrie programe, activități creative, culturale, sociale etc, despre care credeți că fac Sfântu Gheorghe un loc mai bun!

Echipele sunt informale, deci nu așteptăm inițiative în mod neapărat din partea unor organizații existente, ci încurajăm formarea echipelor în mod spontan, inițiative ale unor cercuri de prieteni, etc. Astfel dorim să ne adresăm tuturor tinerilor, nu doar celor care fac parte din organizații existente.

Pentru regulamentul complet consultă secțiunea Regulament!

Așteptăm înscrierile echipelor și ideilor pe această platformă. După termenul-limită, locuitorii din Sfântu Gheorghe vor vota inițiativele, iar ideile care primesc cele mai multe voturi primesc finanțare de câte 2600 lei pentru implementare. 

Echipa Com’ON Sepsi vine în ajutorul echipelor cu ateliere tematice pentru dezvoltarea, promovarea și realizarea inițiativelor. SCRIERE ȘI MANAGEMENT DE PROIECTE - ATELIER DE COMUNICARE - ATELIER DE ORGANIZARE DE EVENIMENTE. Participă și tu!

Priorități
 • Comunitate

  Inițiative care aduc experiențe nouă în viețile locuitorilor din Sfântu Gheorghe, le transformă în membii activi ai comunității precum și oferă oportunități pentru discuții constructive și schimb de idei între oameni.

 • Mediu de viață

  Aducerea în prim plan a spațiului urban și a mediului natural prin activități și inițiative de sensibilizare care promovează gândirea și acțiunea conștientă de mediu.

 • Cunoștințe

  Inițiative care contribuie la dobândirea de cunoștințe, experiență și transferul de expertiză între persoane și grupuri.

 • Stil de viață

  Inițiative de inspirație care modelează viața de zi cu zi a locuitorilor orașului și motivează membrii comunității să ducă un stil de viață sănătos în sens fizic, mental și spiritual.

 • Creație

  Inițiative prin care membrii comunității creează ceva nou, fie că este un eveniment, produs sau soluție inovativă în domeniul artei sau în orice alt domeniu.

Noutăți
 • Mișcare și facilitare a comunității: Inițiativele se adresează tuturor grupelor de vârstă
  Mișcare și facilitare a comunității: Inițiativele se adresează tuturor grupelor de vârstă

  Pentru a încheia luna septembrie, inițiatorii Com’ON Sepsi organizează diverse programe comunitare. Găsiți detalii în comunicatul de mai jos.

 • Aruncă o privire la inițiativele care vor avea loc în prima jumătate a lunii septembrie!
  Aruncă o privire la inițiativele care vor avea loc în prima jumătate a lunii septembrie!

  În acest scurt articol îți aducem programele care se vor desfășura în prima jumătate a lunii septembrie, pentru a nu rata nimic.

  Găsește-ți aici lista!

 • Votarea este închisă: aproape două mii de oameni au votat în programul Com
  Votarea este închisă: aproape două mii de oameni au votat în programul Com'ON Sepsi 2022

  Votarea online a programului Com’ON Sepsi 2022 s-a închis luni, 1 august, la miezul nopții. Oamenii din Sfântu Gheorghe au participat la vot într-un număr mare, astfel din 48 de inițiative locuitorii orașului au ales 30 idei care vor primi un sprijin financiar.

Vezi toate
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Asociația Culturală și de Tineret Prospero
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • BCR
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio
Ediții anterioare