Despre noi

Tinerii sunt plini de idei bune. Ei știu, simt nevoile orașului, sau pur și simplu lucrurile care le-ar face să se simtă mai bine în el. Com’On Sfântu Gheorghe oferă spațiu și sprijin tocmai acestor idei.

În programul derulat de Asociația Culturală și de Tineret Prospero, Grupul PONT și Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe așteptăm ideile echipelor formate de tineri de 14-35 ani, idei și inițiative care se realizează pe teritoriul orașului Sfântu Gheorghe, cu acces liber. Puteți înscrie programe, activități creative, culturale, sociale etc, despre care credeți că fac Sfântu Gheorghe un loc mai bun!

Pentru înscriere intră aici!

Echipele sunt informale, deci nu așteptăm inițiative în mod neapărat din partea unor organizații existente, ci încurajăm formarea echipelor în mod spontan, inițiative ale unor cercuri de prieteni, etc. Astfel dorim să ne adresăm tuturor tinerilor, nu doar celor care fac parte din organizații existente.

Pentru regulamentul complet consultă secțiunea Regulament!

Așteptăm înscrierile echipelor și ideilor pe această platformă. După termenul-limită, locuitorii din Sfântu Gheorghe vor vota inițiativele, iar ideile care primesc cele mai multe voturi primesc finanțare de câte 2600 lei pentru implementare.

Haide, Sfântu Gheorghe!

Priorități
 • Comunitate

  Inițiative care aduc experiențe nouă în viețile locuitorilor din Sfântu Gheorghe, le transformă în membii activi ai comunității precum și oferă oportunități pentru discuții constructive și schimb de idei între oameni.

 • Mediu de viață

  Aducerea în prim plan a spațiului urban și a mediului natural prin activități și inițiative de sensibilizare care promovează gândirea și acțiunea conștientă de mediu.

 • Cunoștințe

  Inițiative care contribuie la dobândirea de cunoștințe, experiență și transferul de expertiză între persoane și grupuri.

 • Stil de viață

  Inițiative de inspirație care modelează viața de zi cu zi a locuitorilor orașului și motivează membrii comunității să ducă un stil de viață sănătos în sens fizic, mental și spiritual.

 • Creație

  Inițiative prin care membrii comunității creează ceva nou, fie că este un eveniment, produs sau soluție inovativă în domeniul artei sau în orice alt domeniu.

Noutăți
 • Votul s-a încheiat, câștigătorii au fost anunțați
  Votul s-a încheiat, câștigătorii au fost anunțați

  Votarea online a programului Com’ON Sepsi 2021 s-a închis duminică, 26 septembrie, la miezul nopții. Din aproape 50 de inițiative locuitorii orașului Sfântu Gheorghe au ales 34 idei  care vor primi un sprijin financiar.

 • Termenul de vot este prelungit
  Termenul de vot este prelungit

  Există o comunitate în spatele fiecărui program care este realizat cu succes. Proiectele care obțin cele mai multe voturi din partea locuitorilor din Sfântu Gheorghe vor fi premiate în cadrul programului participativ a tinerilor Com’ON Sepsi. O parte din problemele tehnice întâmpinate în perioada de votare au fost eliminate, astfel organizatorii au prelungit termenul de votare: locuitorii orașului vor putea alege cele 10 proiecte preferate până pe 26 septembrie, ora 24.

 • Trimite-ne unde te-ai blocat la vot!
  Trimite-ne unde te-ai blocat la vot!

  Vă mulțumim pentru sesizările făcute legat de defectele sistemului de vot. O parte din problemele tehnice au fost eliminate cu succes, și am decis să extindem termenul de vot până la 26 septembrie, ora 24. Votează acum și tu!

Vezi toate
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • BCR
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio
Ediții anterioare