Facilitatori
 • Róbert Bedőházi
  Róbert Bedőházi

  De mai bine de 10 ani, fac voluntariat în sfera civilă (Crucea Roșie Județeană Covasna, Biroul Tineret Turulmadár), unde am fost coordonatorul multor programe. Lucrez cu adolescenți la aceste organizații. La Crucea Roșie am avut vizite la case de tip familial (case de copii), pe care le-am condus. Dar am participat activ la Biroul de Tineret Turulmadár voluntar la Concursul Abilităților, la organizarea primei ediții a TedX de anul trecut, și lucrând cu tinerii în calitate de mentori DOFE (program internațional de dezvoltare a talentelor în care sunt și tineri din Covasna), întâlniri saptamanale. Am avut 4 proiecte în cadrul Com'ON Sepsi. În prezent lucrez în proiecte (Prospera Sepsi) și conduc două subiecte în biroul pentru tineret în cadrul proiectului isepsiyouthlab. (CO²nnect și ICE - Evenimente de cultură interetnică).

  Detalii de contact:

  E-mail: carblue41@yahoo.com

  Telefon: 0742 875 217

 • Roland Edgar Rapos
  Roland Edgar Rapos

  Membru în evaluarea proiectelor tuturor ONG-urilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj Napoca. Coordonator pe toate evenimentele sportive în 2015, când Clujul a fost Capitala Europeană a tineretului. Scrierea și organizarea anumitor proiecte sociale și de ajutorare.

  Detalii de contact:

  E-mail: rapos.coach@gmail.com

  Telefon: 0746968867

 • Annamária Dancsuj
  Annamária Dancsuj

  Anterior, am fost manager de proiect și redactor de proiecte pentru o serie de ONG-uri, iar am fost participant și facilitator la Com’ON Sepsi. Cred că cele mai bune inițiative sunt întotdeauna construite de jos în sus, așa că acest program este o oportunitate grozavă pentru tinerii care au idei, planuri superbe! Tinerii nu au curajul să participe la alte oportunități finanțare din cauza formelor lor juridice, dar acest program este cu adevărat pentru toată lumea! Aș ajuta programele mămici-bebeluși, programe de familie sau de religie (în mare parte protestantă) și programe de sănătate mintală.

 • Zenge Kolumbán
  Zenge Kolumbán

  M-am implicat activ în diverse evenimente încă de când eram în liceu. Organizarea de evenimente mi-a fost întotdeauna atractivă, am studiat la facultatea de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, unde am acumulat multe experiențe profesionale. Sunt întotdeauna fascinantă de tinerii talentați, îl admir creativitatea lor, și de cât de inspiratori, entuziaști și persistenți sunt. Cred că este important ca tinerii să se duce în alte țări, să învețe noi lucruri și să se aduce acasă toate ce au învățat acolo. Știu că tinerii au potențial, au idei geniale și au puterea, voința de a le realiza, trebuie doar să li se ofere mediul potrivit.

  Detalii de contact:

   

  T: 0724504954

  F  fb.com/zenge.kolumban

 • Éva Orsolya Grüman
  Éva Orsolya Grüman

  Mamă, soție, prietenă, voluntară, lucrător de tineret, formator, expert... aș mai putea să enumăr diferitele roluri din viața mea. Cel mai mare merit al vieții mele active este ordinea și consecvența.

  Îmi place să călătoresc și să mă dezvolt în continuu. Ca și trainer Erasmus+ am posibilitatea să explorez ambele pasiuni.

  Detalii de contact:
 • Veres Nagy Tímea
  Veres Nagy Tímea

  În calitate de manager de proiect al Grupului de Acțiune Locală Sepsi, sunt implicat în facilitare mai multe programe comunitare. Consider că participarea tinerilor la organizarea comunitară este importantă pentru că ei aduc în mod constant o perspectivă care a fost deja uitată de cei mai în vârstă. Pe de altă parte, trebui să implicăm pe tineri în planificarea pe termen lung care poate să duce la un viitor mai decent.

  Detalii de contact:
Contact

Puteți cere mai multe informații despre procesul participativ de tineret Com'ON Sfântu Gheorghe la următoare date de contact:

E-mail: info@comonsepsi.ro

Telefon: +40 757 055 597

Accesare logo kit AICI.

 

Implementatori:

Asociația Culturală și Tineret Prospero

str. Vânătorilor, nr. 59, Sfântu Gheorghe

CUI: 29802606

 

Grupul PONT

Str. Horea nr. 5, ap. 7, Cluj-Napoca 400174 Romania

E-mail: office@pontgroup.org

CUI: 25545941 

 
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Asociația Culturală și de Tineret Prospero
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • BCR
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio