Facilitatori
 • Attila Csongor Deák
  Attila Csongor Deák

  Sunt angajat al Fundației Diakonia Kerestyén de doi ani și jumătate, cu normă întreagă ca consilier de carieră. Ajutăm absolvenții de școală profesională defavorizați să își găsească job acasă. Scopul nostru este de a construi o rețea de conexiuni care funcționează bine între statul și instituțiile de învățământ relevante, companiile locale și elevii proaspăt absolvenți ai școlilor profesionale prin diverse activități și evenimente legate de consilierea în carieră. Prin locul meu de muncă actual, am și o perspectivă asupra comunității tinerilor cu dizabilități și a comunității de romi din Örkői. Contactează pe mine cu încredere!

  Detalii de contact:
 • Szidónia Gubás
  Szidónia Gubás

  De aproape 14 ani sunt voluntar în cadrul Serviciul Ajutor Maltez in Romania- Filiala Sfântu Gheorghe. De asemenea, am fost voluntar în alte organizații de tineret în timpul studenției și ocazional, chiar în calitate de organizator. Consider că este important ca tinerii să participe în dezvoltarea inițiativelor comunitare, deoarece numai ei pot exprima de ce are nevoia generației lor. În anii în care am fost vicepreședinte al consiliului studențesc, am văzut adesea ori că elevii se tem să vorbească, se tem să își exprime ideile, deoarece la școală se confruntă adesea ori cu sentimentul că sunt incompetenți, că nu li se oferă sprijinul de care au nevoie pentru a-și pune în aplicare ideile inovatoare sau pentru a și le asuma. Cu toate acestea, în timpul sesiunilor, ei sunt relaxați, încurajați și vin cu idei foarte utile și realiste pe care le-ar o pune în aplicare cu ajutorul potrivit. De aceea, cred că este important ca toți elevii din liceu și tinerii studenți să aibă un cuvânt de spus în dezvoltarea inițiativelor comunitare!

  Detalii de contact:
 • Annamária Dancsuj
  Annamária Dancsuj

  Anterior, am fost manager de proiect și redactor de proiecte pentru o serie de ONG-uri, iar am fost participant și facilitator la Com’ON Sepsi. Cred că cele mai bune inițiative sunt întotdeauna construite de jos în sus, așa că acest program este o oportunitate grozavă pentru tinerii care au idei, planuri superbe! Tinerii nu au curajul să participe la alte oportunități finanțare din cauza formelor lor juridice, dar acest program este cu adevărat pentru toată lumea! Aș ajuta programele mămici-bebeluși, programe de familie sau de religie (în mare parte protestantă) și programe de sănătate mintală.

 • Raymond Gheorghita
  Raymond Gheorghita

  Cred că poți învăța de-a lungul unei vieți. Știu că schimbarea este în noi și putem conta pe noi înșine în primul rând. Îmi place diversitatea, am învățat să profit de oportunități, motiv pentru care investesc cea mai mare parte a timpului pentru a-mi transmite experiența. Nu te lăsa păcălit de aspectul prea serios, mă consider iubitor și de ajutor.

   

 • Anita Bilibók
  Anita Bilibók

  În prezent lucrez ca facilitator de dezvoltare comunitară la o asociație din oraș. Am absolvit în cadrul Universităţii de Arte din Târgu Mureş, la facultatea de director de teatru, după care m-am mutat la Sfântu Gheorghe pentru că viaţa culturală a oraşului îmi era atractivă. Am participat la III.-a și  a IV.-a ediție al Manus Őrkői Cigánytalálkozó, și am organizat proiectul Play!Mobil, și programele culturale ale Szimpla Kávézó. Cred că tinerii au un rol important în viața oamenilor din Sfântu Gheorghe. Ele sunt foarte sensibili, dar în același timp flexibili la schimbările din lume, trebuie să-și audă vocea, să experimenteze, să învețe și să învețe. Mi-ar plăcea să lucrez cu elevi din liceu și cu proaspăt absolvenți.

  Detalii de contact:

  Tel.: 0747808078

  E-mail: bilibokanita96@gmail.com

 • Zsolt Karácsony
  Zsolt Karácsony

  Sunt un tânăr antreprenor care se ocupă de organizarea evenimentelor, și sunt liderul al Junior Business Club. Îmi plac provocările și proiectele care se desfășoresc în comunitate. Am 13 ani de experiență în managementul programelor. Aș ajuta tinerii cu spirit antreprenorial, și cei care sunt pasionații de sport, de ecologie și sunt iubitorii de natură.

  Detalii de contact:
 • Zenge Kolumbán
  Zenge Kolumbán

  M-am implicat activ în diverse evenimente încă de când eram în liceu. Organizarea de evenimente mi-a fost întotdeauna atractivă, am studiat la facultatea de Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării din Cluj-Napoca, unde am acumulat multe experiențe profesionale. După terminarea facultății, m-am mutat acasă la Sfântu Gheorghe și am lucrat un an și jumătate la Centrul de Cultura al Județului Covasna, în prezent sunt la Casa Culturală Kónya Ádám, unde lucrez ca referent cultural și organizator de evenimente. Aici am avut ocazia să particip la organizarea Zilelor Sf. Gheorghe, festivalului de artă contemporană pulzArt,  iar în 2021 am devenit și director de producție al producției ‚István, a király’. În timpul muncii mele la evenimentele de până acum, am avut ocazia să lucrez cu tineri și studenți. Sunt întotdeauna fascinantă de tinerii talentați, îl admir creativitatea lor, și de cât de inspiratori, entuziaști și persistenți sunt. Cred că este important ca tinerii să se duce în alte țări, să învețe noi lucruri și să se aduce acasă toate ce au învățat acolo. Știu că tinerii au potențial, au idei geniale și au puterea, voința de a le realiza, trebuie doar să li se ofere mediul potrivit.

  Detalii de contact:

   

  T: 0724504954

  F  fb.com/zenge.kolumban

 • Éva Orsolya Grüman
  Éva Orsolya Grüman

  Mamă, soție, prietenă, voluntară, lucrător de tineret, formator, expert... aș mai putea să enumăr diferitele roluri din viața mea. Cel mai mare merit al vieții mele active este ordinea și consecvența.

  Îmi place să călătoresc și să mă dezvolt în continuu. Ca și trainer Erasmus+ am posibilitatea să explorez ambele pasiuni.

  Detalii de contact:
 • Veres Nagy Tímea
  Veres Nagy Tímea

  În calitate de manager de proiect al Grupului de Acțiune Locală Sepsi, sunt implicat în facilitare mai multe programe comunitare. Consider că participarea tinerilor la organizarea comunitară este importantă pentru că ei aduc în mod constant o perspectivă care a fost deja uitată de cei mai în vârstă. Pe de altă parte, trebui să implicăm pe tineri în planificarea pe termen lung care poate să duce la un viitor mai decent.

  Detalii de contact:
Contact

Puteți cere mai multe informații despre procesul participativ de tineret Com'ON Sfântu Gheorghe la următoare date de contact:

E-mail: info@comonsepsi.ro

Telefon: +40 757 055 597

 

Implementatori:

Asociația Culturală și Tineret Prospero

str. Vânătorilor, nr. 59, Sfântu Gheorghe

CUI: 29802606

 

Grupul PONT

Str. Horea nr. 5, ap. 7, Cluj-Napoca 400174 Romania

E-mail: office@pontgroup.org

CUI: 25545941

 

Com'ON Sepsi Press Kit

 

 

 
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Asociația Culturală și de Tineret Prospero
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • BCR
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio
Ediții anterioare