Facilitátorok
 • Deák Attila Csongor
  Deák Attila Csongor

  A Diakonia Kerestyén Alapítvány munkatársa vagyok már két és fél éve, teljes munakidőben, mint pályatanácsadó. Hátrányos helyzetű, végzős szakiskolás tanulóknak segítünk itthon munkát találni. Célunk különböző pályatanácsadással kapcsolatos tevékenységeken és eseményeken keresztül egy jól működő kapcsolathálót építeni az érintett állami és tanintézmények, helyi cégek és a frissen végzett szakiskolások között. A jelenlegi munkahelyem által pedig rálátásom van a fogyatékkal élő fiatalok és a Örkői romák közösségére is. Keressetek bizalommal!

  Elérhetőség:
 • Gubás Szidónia
  Gubás Szidónia

  Közel 14 éve önkéntesként tevékenykedem a Sepsiszentgyörgyi Romániai Máltai Szeretetszolgálat fiók szervezetnél. Emellett számos más ifjúsági szervezetben önkéntes munkát vállaltam az elmúlt diákéveim során, illetve alkalmanként szervezőként is helyt álltam. Fontosnak tartom a fiatalok aktív részvételét a közösségi kezdeményezések kidolgozásában, mivel ők tudnak hitelesen hangot adni annak, hogy mit igényel az adott korosztály, réteg, csoport. Diákéveim során, mint diáktanács alelnöke, sokszor tapasztaltam, hogy a diákok félnek felszólalni, félnek hangot adni ötleteiknek, mert gyakran azzal találkoznak az iskolában, hogy ők inkompetensek, nem kapják meg a megfelelő támaszt ahhoz, hogy innovatív ötleteiket megvalósítsák, vagy egyáltalán felvállalják. Azonban a foglalkozások során felengednek, megbátorodnak és nagyon hasznos és reális ötletekkel hozakodnak elő, melyet megfelelő segítséggel meg is valósítanának. Ezért fontosnak tartom, hogy minden középiskolás, fiatal diák is hangot kaphasson a közösségi kezdeményezések kidolgozásában!

  Elérhetőség:
 • Dáncsuj Annamária
  Dáncsuj Annamária

  Azt gondolom, a legjobb kezdeményezések mindig alulról építkeznek, így ez egy nagyszerű lehetőség a fiataloknak, akiknek valamilyen szuper ötletük, tervük van, hogy megvalósítsák! Gyakran a jogi forma miatt nincs bátorságuk más finanszírozási lehetőségekben részt venni, ez a projekt meg tényleg mindenkinek szól! A Com’on kedeményezésben már csapattal és facilitátorként is résztvettem, mindkettő páratlan élmény. Várom ötleteitek, igyekszem a projektmenedzseri és pályázati tapasztalatommal hasznotokra lenni.

 • Gheorghita Raymond
  Gheorghita Raymond

  Hiszek abban, hogy egy életen keresztül lehet tanulni. Tudom, hogy a változás bennünk van és elsősorban magunkra számíthatunk. Szeretem a sokszínűséget, megtanultam, hogy a lehetőségekkel élni kell, ezért is az időm nagy részét abba fektetem, hogy továbbadjam a tapasztalatom. A túl komoly kinézet ne tévesszen meg, emberszeretőnek és segítőkésznek tartom magam.

 • Bilibók Anita
  Bilibók Anita

  Jelenleg közösségi facilitátorként dolgozom a egy sepsiszentgyörgyi egyesületnél..
  A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem színházrendező szakán végeztem, ezt követően Sepsiszentgyörgyre költöztem, mert vonzott a város kulturális élete. Részt vettem a III. és IV. Manus Őrkői Cigánytalálkozó szervezésében, a Play!Mobile projektben, a Szimpla Kávézó kulturális programjainak szervezésében.  Úgy gondolom, a fiataloknak fontos szerepük van Sepsiszentgyörgy lakosságának életében, nagyon érzékenyen, de ugyanakkor rugalmasan reagálnak a világ változásaira, sokszor kell hallassák a hangjukat, tapasztaljanak, tanuljanak, tanítsanak. Szívesen foglalkoznék középiskolásokkal, frissen végzett egyetemistákkal.

   

  Elérhetőség:

  Tel.: 0747808078

  E-mail: bilibokanita96@gmail.com

 • Karácsony Zsolt
  Karácsony Zsolt

  Fiatal rendezvényszervező vállalkozó vagyok, és a Junior Business Club vezetője.
  Szeretem a kihívásokat és a közösséget építő projekteket. 13 éves tapasztalattal rendelkezem a programszervezés területén. Segíteném a vállalkozó szellemű fiatalokat, sportkedvelőket, környezetvédelem iránt érdeklődő, természetkedvelő személyeket.

   

  Elérhetőség:
 • Kolumbán Zenge
  Kolumbán Zenge

  Már középiskolás koromtól kezdve aktívan részt veszek különböző rendezvények lebonyolításában. Mivel mindig is vonzott a rendezvényszervezés, így a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció és Közkapcsolatok szakán tanultam. Kolozsvári éveim alatt rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem. Az államvizsga után hazaköltöztem Sepsiszentgyörgyre és másfél évet dolgoztam a Megyei Művelődési Központnál, jelenleg a Kónya Ádám Művelődési Háznál vagyok, ahol kulturális referensként, rendezvényszervezőként munkálkodom. Itt volt lehetőségem részt venni a Szent György Napok, a pulzArt kortárs művészeti fesztivál, a Székely Vágta megszervezésében, illetve 2021-ben a nagysikerű István, a király Székelyföldi Nagyprodukció gyártásvezetője is lehettem. Az eddigi rendezvényeken való munkáim során sokszor volt alkalmam fiatalokkal, diákokkal dolgozni. Mai napig lenyűgöz egy-egy fiatal tehetség, hogy mennyire kreatívak, inspirálóak, lelkesek, és kitartóak tudnak lenni. Úgy gondolom, fontos, hogy a fiatalok világot lássanak, tapasztaljanak meg mindent, amire csak lehetőségük van és az ott tanultakat hozzák haza és kamatoztassák itthon, mert szükség van rájuk!  Tudom, hogy van bennük potenciál, vannak zseniális ötleteik és van erejük, akaratuk megvalósítani, csak a megfelelő közeget kell nekik biztosítani és támogatni őket szakmailag, akár anyagilag és főleg személyesen!

  És akkor az informális rész: címkék, amelyek rám ragadtak, s amelyekből nem árt, ha ragad másokra is ►

  #önkéntesség #rendezvényszervezés #fesztiválszervezés #PR #kommunikáció #marketing #gyártásvezető #12évtapasztalat #mentor #ifjúságiélet #kulturálisélet #facilitátor #közösség #összetartozás #nemprobléma #megoldjuk #MINDENTis

  Elérhetőség:

  Hívjatok: 0724504954

  Írjatok:  fb.com/zenge.kolumban

  písz, láv, juniti!

 • Grüman Éva Orsolya
  Grüman Éva Orsolya

  Anya, feleség, barát, önkéntes, ifjúsági munkás, képző, szakértő ... és sorolhatnám tovább az életemben betöltött különböző szerepeket. Az aktív életmódom legnagyobb erénye a rend(szer) és a következetesség.

  Nagyon szeretek utazni és folyamatosan fejlődni. Erasmus + trénerként lehetőségem van arra, hogy eleget tegyek mindkét szenvedélyemnek.

  Elérhetőség:
 • Veres Nagy Tímea
  Veres Nagy Tímea

  A Sepsi Helyi Akciócsoport projektvezetőjeként számos közösségi program facilitálásában veszek részt. A fiatalok részvételét a közösség szervezésben azért tartom fontosnak, mert egyrészt folyamatosan olyan szemléletet hoznak, amelyről az idősebb döntéshozók már megfeledkeztek, másrészt, mert a fiatalok bevonásával zajló hosszútavú tervezés biztosithatja a decensebb jövőkép kialakítását.

  Elérhetőség:
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio