Hírek
Jelezd nekünk, hogy hol akadtál el a szavazásban!

Köszönjük jelzéseiteket a szavazásban tapasztalt technikai gondok kapcsán. Sikeresen elhárítottunk a szavazásra vonatkozó technikai problémák egy részét, a szavazás határidejét pedig szeptember 26-án éjfélig hosszabbítottuk. Szavazz most te is!

Jelezd nekünk, hogy hol akadtál el a szavazásban!

Miért érdemes szavazni? A Com’ON Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programjának célja, hogy hangot adjon a fiatalság kreativitásának, és az általuk megálmodott projektek révén tegye városunkat még élhetőbbé, nyitottabbá. 

A részvételi program nem csupán a napvilágot látott ötletekről és a kezdeményező fiatalokról szól, hanem jóval inkább a sepsiszentgyörgyi közösségről: a város lakói véleményüket kifejezve voksolhatnak a számukra legjelentősebb projektekre, személyenként összesen tízre. 

Amennyiben a szavazási útmutató, valamint a szavazással kapcsolatos segítségnyújtó cikkünk sem segít abban, hogy leadhasd szavazatodat, kérünk, jelezd nekünk! Ennek érdekében olyan űrlapot hoztunk létre, amely kitöltésével pontosan jelezheted, te milyen fennakadást tapasztaltál.

Továbbra is itt jelezheted felénk, ha olyan fennakadásod van, amelyet nem orvosolnak a korábbi cikkeinkben említett megoldásaink. 

Köszönjük a sepsiszentgyörgyi lakosok türelmét, együttműködését és jelzéseit!

Egyéb hírekAz összes hír
 • Lezárult a szavazás, kihirdettük a nyerteseket

  Lezárult a 2021-es Com’ON Sepsi program online szavazása szeptember 26-án, vasárnap éjfélkor. A közel ötven beérkező pályázat közül sepsiszentgyörgyiek szavazatai alapján összesen 34 kezdeményezés részesül pénzjutalomba.

 • Vasárnap éjfélkor zárul a szavazás

  A Com’ON Sepsi részvételi költségvetésen alapuló programra beérkezett közel 50 kezdeményezésre szeptember 26-a, vasárnap éjfélig lehet szavazni. Ha eddig még nem volt időd beleásni magad a kezdeményezések terveibe, íme három ok, hogy miért érdemes szavaznod:

 • Meghosszabbítottuk a szavazást

  Minden sikeresen megvalósított program mögött egy támogató közösség áll. A Com’ON Sepsi részvételi költségvetés elvét követő programjában olyan projektek nyerhetnek támogatást, amelyeket a sepsiszentgyörgyi lakosok szavaznak meg. A szavazás során fellépő technikai problémák egy részét sikerült kiküszöbölni, így a szervezők meghosszabbították a szavazás határidejét: a város lakói szeptember 26-án éjfélig adhatják le voksukat 10 kedvenc projektjükre.

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio
Korábbi kiadások