Hírek
Jelezd nekünk, hogy hol akadtál el a szavazásban!

Köszönjük jelzéseiteket a szavazásban tapasztalt technikai gondok kapcsán. Sikeresen elhárítottunk a szavazásra vonatkozó technikai problémák egy részét, a szavazás határidejét pedig szeptember 26-án éjfélig hosszabbítottuk. Szavazz most te is!

Jelezd nekünk, hogy hol akadtál el a szavazásban!

Miért érdemes szavazni? A Com’ON Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programjának célja, hogy hangot adjon a fiatalság kreativitásának, és az általuk megálmodott projektek révén tegye városunkat még élhetőbbé, nyitottabbá. 

A részvételi program nem csupán a napvilágot látott ötletekről és a kezdeményező fiatalokról szól, hanem jóval inkább a sepsiszentgyörgyi közösségről: a város lakói véleményüket kifejezve voksolhatnak a számukra legjelentősebb projektekre, személyenként összesen tízre. 

Amennyiben a szavazási útmutató, valamint a szavazással kapcsolatos segítségnyújtó cikkünk sem segít abban, hogy leadhasd szavazatodat, kérünk, jelezd nekünk! Ennek érdekében olyan űrlapot hoztunk létre, amely kitöltésével pontosan jelezheted, te milyen fennakadást tapasztaltál.

Továbbra is itt jelezheted felénk, ha olyan fennakadásod van, amelyet nem orvosolnak a korábbi cikkeinkben említett megoldásaink. 

Köszönjük a sepsiszentgyörgyi lakosok türelmét, együttműködését és jelzéseit!

Egyéb hírekAz összes hír
 • Harminc megvalósított kezdeményezéssel zárult a program

  Harmadik kiadását zárta december 15-én az ifjúsági kezdeményezéseket támogató Com’ON Sepsi program. A szeptember 20. és december 12. között zajló közösségi akciók, a járványügyi kontextus ellenére is, újra szép létszámban mozgatták meg Sepsiszentgyörgy lakosságát, közel ezer résztvevőt és önkéntes szervezőt vonva be a tevékenységekbe.

 • Módosult megvalósítási határidő

  A kezdeményezőknek az eredeti határidőhöz képest, most még további 12 nap áll rendelkezésére, hogy megszervezzék az akcókat, melyeket terveztek.

 • Lezárult a szavazás, kihirdettük a nyerteseket

  Lezárult a 2021-es Com’ON Sepsi program online szavazása szeptember 26-án, vasárnap éjfélkor. A közel ötven beérkező pályázat közül sepsiszentgyörgyiek szavazatai alapján összesen 34 kezdeményezés részesül pénzjutalomba.

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio
Korábbi kiadások