Hírek
Jelezd nekünk, hogy hol akadtál el a szavazásban!

Köszönjük jelzéseiteket a szavazásban tapasztalt technikai gondok kapcsán. Sikeresen elhárítottunk a szavazásra vonatkozó technikai problémák egy részét, a szavazás határidejét pedig szeptember 26-án éjfélig hosszabbítottuk. Szavazz most te is!

Jelezd nekünk, hogy hol akadtál el a szavazásban!

Miért érdemes szavazni? A Com’ON Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programjának célja, hogy hangot adjon a fiatalság kreativitásának, és az általuk megálmodott projektek révén tegye városunkat még élhetőbbé, nyitottabbá. 

A részvételi program nem csupán a napvilágot látott ötletekről és a kezdeményező fiatalokról szól, hanem jóval inkább a sepsiszentgyörgyi közösségről: a város lakói véleményüket kifejezve voksolhatnak a számukra legjelentősebb projektekre, személyenként összesen tízre. 

Amennyiben a szavazási útmutató, valamint a szavazással kapcsolatos segítségnyújtó cikkünk sem segít abban, hogy leadhasd szavazatodat, kérünk, jelezd nekünk! Ennek érdekében olyan űrlapot hoztunk létre, amely kitöltésével pontosan jelezheted, te milyen fennakadást tapasztaltál.

Továbbra is itt jelezheted felénk, ha olyan fennakadásod van, amelyet nem orvosolnak a korábbi cikkeinkben említett megoldásaink. 

Köszönjük a sepsiszentgyörgyi lakosok türelmét, együttműködését és jelzéseit!

Egyéb hírekAz összes hír
 • Csatlakozz a Com’ON Sepsi facilitátor csapatához!

  Jó hírünk van! Hamarosan indul a Com’ON Sepsi újabb kiadása! 

  Amennyiben érdekel a közösségi munka, és szeretnél segíteni a fiataloknak, hogy ötleteiket és kezdeményezéseiket kidolgozzák, megvalósítsák, akkor ez a neked való feladat!

 • Novemberi események összegzője. Hamarosan zárul a program

  November utolsó hétvégéjével sor kerül a Com’ON keretében szervezett fennmaradó eseményekre, amelyek megvalósításával le is zárul a program negyedik kiadása. November első felében három program valósult meg, a november 25-26-án pedig újabb négy kezdeményezésen vehetnek részt az érdeklődők.

 • Kezdeményezések október első felében

  Szeptemberben több mint 15 kezdeményezés valósult meg, amelynek nagy része közösségépítő és mulattató, másik része pedig mozgásra késztető, fejlesztő jellegű volt. Azok a személyek, akik részt vettek bármely eseményen, életre szóló élményt szerezhettek, azonban akiknek még nem volt alkalma betekinteni a programokba, azoknak ajánljuk a soron következő események színes skáláját.

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio