Hírek
Jelezd nekünk, hogy hol akadtál el a szavazásban!

Köszönjük jelzéseiteket a szavazásban tapasztalt technikai gondok kapcsán. Sikeresen elhárítottunk a szavazásra vonatkozó technikai problémák egy részét, a szavazás határidejét pedig szeptember 26-án éjfélig hosszabbítottuk. Szavazz most te is!

Jelezd nekünk, hogy hol akadtál el a szavazásban!

Miért érdemes szavazni? A Com’ON Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programjának célja, hogy hangot adjon a fiatalság kreativitásának, és az általuk megálmodott projektek révén tegye városunkat még élhetőbbé, nyitottabbá. 

A részvételi program nem csupán a napvilágot látott ötletekről és a kezdeményező fiatalokról szól, hanem jóval inkább a sepsiszentgyörgyi közösségről: a város lakói véleményüket kifejezve voksolhatnak a számukra legjelentősebb projektekre, személyenként összesen tízre. 

Amennyiben a szavazási útmutató, valamint a szavazással kapcsolatos segítségnyújtó cikkünk sem segít abban, hogy leadhasd szavazatodat, kérünk, jelezd nekünk! Ennek érdekében olyan űrlapot hoztunk létre, amely kitöltésével pontosan jelezheted, te milyen fennakadást tapasztaltál.

Továbbra is itt jelezheted felénk, ha olyan fennakadásod van, amelyet nem orvosolnak a korábbi cikkeinkben említett megoldásaink. 

Köszönjük a sepsiszentgyörgyi lakosok türelmét, együttműködését és jelzéseit!

Egyéb hírekAz összes hír
 • Gálával zárult a Com’ON Sepsi ötödik kiadása!

  Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja, a Com’ON Sepsi december 15-én a Com’ON gálával zárta idei, ötödik kiadását. És bizony volt oka az ünneplésnek: a szeptember 13. és december 10. között zajló megvalósítási időszak alatt 21 csapat összesen 25 nagyszerű kezdeményezést vitt véghez, megmozgatva több, mint ezer önkéntest. 

 • Változatos Com’ON Sepsi kezdeményezések novemberben és decemberben is!

  A szeptemberi és októberi hónapok során már közel húsz Com’ON Sepsi kezdeményezés került megvalósításra közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben, egy rendkívül változatos érdeklődésű és korosztályú közönséget megszólítva Sepsiszentgyörgyön. Szerencsére városunk lakói még novemberben és decemberben sem maradnak programok nélkül, hiszen a hátramaradt kezdeményezések december 10-ig kerülnek megrendezésre. Ezekben a hónapokban az Adventre való készülődés kap nagyobb hangsúlyt, a további események között pedig számíthatunk még különféle témákat feltáró ismeretterjesztő előadásokra és műhelyekre, környezetvédő megmozdulásokra, sporteseményekre illetve idősek számára szervezett programokra is.

 • Ne maradj le a Com’ON Sepsi októberben és novemberben megvalósuló kezdeményezéseiről!

  A közönségszavazás győzteseinek kihirdetése után, szeptember 13-ával elstartolt a Com’ON Sepsi kezdeményezéseinek megvalósítási időszaka. Az őszi hónapok során a nyertes csapatok által összesen 25 akció kerül megszervezésre, közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben. Ezek az események nyitottak és ingyenesek Sepsiszentgyörgy lakossága számára, így buzdítunk mindenkit, hogy vegyen részt minél több eseményen!

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio