Hírek
Meghosszabbított határidő: Július 11-ig jelentkezhettek

A Com’ON Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programba a kezdeményezések terveit július 11-én, hétfőn 12:00 óráig lehet benyújtani a weboldalon.

 

Meghosszabbított határidő: Július 11-ig jelentkezhettek

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidő egy nappal hosszabbodik, így a július 10-i határidő helyett a Com’ON Sepsi programra jelentkező csapatok július 11-e, déli 12 óráig tölthetik fel a kulturális, társadalmi és egyéb kreatív programokra, tevékenységekre vonatkozó elképzeléseiket a www.comonsepsi.ro oldalra. A fiatalok által benyújtott, majd a lakosság által megszavazott kezdeményezések egyenként maximálisan 2600 lej értékű támogatásban részesülhetnek.

 

Következő lépés: online szavazás

A kezdeményezések benyújtását követően egy online szavazásra kerül sor a lakosság bevonásával.A legtöbb támogatót toborzó projektek augusztustól megvalósításra kerülnek a Com’ON keretében. A szavazáson Sepsiszentgyörgyről származó, illetve itt lakó, dolgozó vagy tanuló személyek vehetnek részt. A szavazási felület a www.comonsepsi.ro oldalon július 13-án nyílik meg és augusztus 1-ig lesz elérhető.

 

Sajtóközlemény, 2022. július 8.

Egyéb hírekAz összes hír
 • Gálával zárult a Com’ON Sepsi ötödik kiadása!

  Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja, a Com’ON Sepsi december 15-én a Com’ON gálával zárta idei, ötödik kiadását. És bizony volt oka az ünneplésnek: a szeptember 13. és december 10. között zajló megvalósítási időszak alatt 21 csapat összesen 25 nagyszerű kezdeményezést vitt véghez, megmozgatva több, mint ezer önkéntest. 

 • Változatos Com’ON Sepsi kezdeményezések novemberben és decemberben is!

  A szeptemberi és októberi hónapok során már közel húsz Com’ON Sepsi kezdeményezés került megvalósításra közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben, egy rendkívül változatos érdeklődésű és korosztályú közönséget megszólítva Sepsiszentgyörgyön. Szerencsére városunk lakói még novemberben és decemberben sem maradnak programok nélkül, hiszen a hátramaradt kezdeményezések december 10-ig kerülnek megrendezésre. Ezekben a hónapokban az Adventre való készülődés kap nagyobb hangsúlyt, a további események között pedig számíthatunk még különféle témákat feltáró ismeretterjesztő előadásokra és műhelyekre, környezetvédő megmozdulásokra, sporteseményekre illetve idősek számára szervezett programokra is.

 • Ne maradj le a Com’ON Sepsi októberben és novemberben megvalósuló kezdeményezéseiről!

  A közönségszavazás győzteseinek kihirdetése után, szeptember 13-ával elstartolt a Com’ON Sepsi kezdeményezéseinek megvalósítási időszaka. Az őszi hónapok során a nyertes csapatok által összesen 25 akció kerül megszervezésre, közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben. Ezek az események nyitottak és ingyenesek Sepsiszentgyörgy lakossága számára, így buzdítunk mindenkit, hogy vegyen részt minél több eseményen!

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio