Hírek
Meghosszabbított határidő: Július 11-ig jelentkezhettek

A Com’ON Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programba a kezdeményezések terveit július 11-én, hétfőn 12:00 óráig lehet benyújtani a weboldalon.

 

Meghosszabbított határidő: Július 11-ig jelentkezhettek

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési határidő egy nappal hosszabbodik, így a július 10-i határidő helyett a Com’ON Sepsi programra jelentkező csapatok július 11-e, déli 12 óráig tölthetik fel a kulturális, társadalmi és egyéb kreatív programokra, tevékenységekre vonatkozó elképzeléseiket a www.comonsepsi.ro oldalra. A fiatalok által benyújtott, majd a lakosság által megszavazott kezdeményezések egyenként maximálisan 2600 lej értékű támogatásban részesülhetnek.

 

Következő lépés: online szavazás

A kezdeményezések benyújtását követően egy online szavazásra kerül sor a lakosság bevonásával.A legtöbb támogatót toborzó projektek augusztustól megvalósításra kerülnek a Com’ON keretében. A szavazáson Sepsiszentgyörgyről származó, illetve itt lakó, dolgozó vagy tanuló személyek vehetnek részt. A szavazási felület a www.comonsepsi.ro oldalon július 13-án nyílik meg és augusztus 1-ig lesz elérhető.

 

Sajtóközlemény, 2022. július 8.

Egyéb hírekAz összes hír
 • Csatlakozz a Com’ON Sepsi facilitátor csapatához!

  Jó hírünk van! Hamarosan indul a Com’ON Sepsi újabb kiadása! 

  Amennyiben érdekel a közösségi munka, és szeretnél segíteni a fiataloknak, hogy ötleteiket és kezdeményezéseiket kidolgozzák, megvalósítsák, akkor ez a neked való feladat!

 • Novemberi események összegzője. Hamarosan zárul a program

  November utolsó hétvégéjével sor kerül a Com’ON keretében szervezett fennmaradó eseményekre, amelyek megvalósításával le is zárul a program negyedik kiadása. November első felében három program valósult meg, a november 25-26-án pedig újabb négy kezdeményezésen vehetnek részt az érdeklődők.

 • Kezdeményezések október első felében

  Szeptemberben több mint 15 kezdeményezés valósult meg, amelynek nagy része közösségépítő és mulattató, másik része pedig mozgásra késztető, fejlesztő jellegű volt. Azok a személyek, akik részt vettek bármely eseményen, életre szóló élményt szerezhettek, azonban akiknek még nem volt alkalma betekinteni a programokba, azoknak ajánljuk a soron következő események színes skáláját.

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio