Módosul a benyújtási határidő

A Com’ON Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programba a kezdeményezések terveit augusztus 24-én, hétfőn 12:00 óráig lehet benyújtani a www.comonsepsi.ro oldalon.

Módosul a benyújtási határidő

Az eredetileg tervezett jelentkezési időszak az érdeklődők kérésére négy nappal hosszabbodik, így az augusztus 20-i határidő helyett a csapatok még augusztus 24-ig feltölthetik a kulturális, társadalmi és egyéb kreatív programokra, tevékenységekre vonatkozó elképzeléseiket a platformra, melyek megvalósítására anyagi támogatást nyerhetnek el 2500 lej értékig.

Következő lépés: online szavazás

A kezdeményezések benyújtását követően egy online szavazásra kerül sor a lakosság bevonásával, így a legtöbb támogatót toborzó projektek megvalósításra kerülnek a Com’ON keretében. A szavazáson a közösség azon tagjai vehetnek részt, akik saját felelősségükre nyilatkozzák, hogy Sepsiszentgyörgyről származnak, illetve itt laknak, dolgoznak vagy tanulnak. A szavazási felület a www.comonsepsi.ro oldalon augusztus 27-én nyílik meg és szeptember 15-ig lesz elérhető.

A nyertes kezdeményezéseket szeptember és november között kell majd megvalósítaniuk a csapatoknak. További részleteket a programról www.comonsepsi.ro oldalon lehet találni, illetve a program közösségi oldalain: fb.com/comonsepsi és instagram.com/comonsepsi.

Egyéb hírekAz összes hír
  • Gálával zárult a Com’ON Sepsi ötödik kiadása!

Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja, a Com’ON Sepsi december 15-én a Com’ON gálával zárta idei, ötödik kiadását. És bizony volt oka az ünneplésnek: a szeptember 13. és december 10. között zajló megvalósítási időszak alatt 21 csapat összesen 25 nagyszerű kezdeményezést vitt véghez, megmozgatva több, mint ezer önkéntest.

• Változatos Com’ON Sepsi kezdeményezések novemberben és decemberben is!

A szeptemberi és októberi hónapok során már közel húsz Com’ON Sepsi kezdeményezés került megvalósításra közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben, egy rendkívül változatos érdeklődésű és korosztályú közönséget megszólítva Sepsiszentgyörgyön. Szerencsére városunk lakói még novemberben és decemberben sem maradnak programok nélkül, hiszen a hátramaradt kezdeményezések december 10-ig kerülnek megrendezésre. Ezekben a hónapokban az Adventre való készülődés kap nagyobb hangsúlyt, a további események között pedig számíthatunk még különféle témákat feltáró ismeretterjesztő előadásokra és műhelyekre, környezetvédő megmozdulásokra, sporteseményekre illetve idősek számára szervezett programokra is.

• Ne maradj le a Com’ON Sepsi októberben és novemberben megvalósuló kezdeményezéseiről!

A közönségszavazás győzteseinek kihirdetése után, szeptember 13-ával elstartolt a Com’ON Sepsi kezdeményezéseinek megvalósítási időszaka. Az őszi hónapok során a nyertes csapatok által összesen 25 akció kerül megszervezésre, közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben. Ezek az események nyitottak és ingyenesek Sepsiszentgyörgy lakossága számára, így buzdítunk mindenkit, hogy vegyen részt minél több eseményen!

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület