Hírek
Szavazási útmutató

Egyszerűsödött a Com’ON Sepsi szavazási rendszere, a szavazási útmutató itt elérhető.

Szavazási útmutató

 

 

Milyen időintervallumban zajlik a szavazás? 

A szavazás 2022. július 13-án 12 órától augusztus 1-én 11:59-23:59-ig tart.

Ki szavazhat? 

A Com’ON Sepsi részvételi folyamatban minden 14. életévét betöltött sepsiszentgyörgyi lakos szavazhat, aki telefonszámával regisztrál a www.comonsepsi.ro oldalon.

A szavazati jogával élő személy saját felelősségre tesz nyilatkozatot arról, hogy 14. életkorát betöltötte valamint, hogy Sepsiszentgyörgyön él/tanul/dolgozik/onnan származik.

Hogyan lehet szavazni?

Az első bejelentkezéshez, illetve szavazat leadásához szükséges egy telefonszám és név megadása, illetve az sms-ben kapott kóddal való hitelesítése. Előfordulathat, hogy az üzenet SPAM-be érkezik, így azt is érdemes ellenőrizni.

A szavazatot a comonsepsi.ro oldalon lehet leadni a SZAVAZÁS menüpont alatt, a kezdeményezés leírásánál, a SZAVAZOK gomb megnyomásával. Egy már leadott szavazatot nem lehet visszavonni.

Egy személy legfeljebb 10 kezdeményezésre szavazhat. A platform kijelzi, hogy hány szavazata maradt még a felhasználónak, illetve hogy a felhasználó már szavazott az adott kezdeményezésre (amennyiben ez a helyzet áll fenn). Egy személy egy kezdeményezésre csak egyszer szavazhat.

Lépések:

1. Látogass el a weboldalra: www.comonsepsi.ro

2. Regisztrálj/jelentkezz be az oldalra neveddel, telefonszámoddal és/vagy az sms-ben kapott ellenőrző kóddal

3. Böngéssz a SZAVAZÁS aloldalon és válaszd ki a neked tetsző projekteket

4. Kattints a SZAVAZOK gombra minden választott kezdeményezésnél

Ha első alkalommal használod az SMS rendszert:

Győződj meg róla, hogy a telefonod a közeledben van, hiszen miután megadtad a nevedet és a telefonszámodat, egy ellenőrző kódot fogsz kapni, amellyel hitelesítjük a regisztrációdat.

Ha már regisztráltál:

Amikor szavazni szeretnél, jelentkezz be a neveddel, telefonszámoddal és a biztonsági kóddal és máris szavazhatsz. Összesen 10 kezdeményezésre szavazhatsz, legkésőbb augusztus 1. 11:59-ig.

A program lebonyolításával kapcsolatos további információkat a Szabályzatban találsz. 

A szavazás nyomán kialakult végső sorrendet a lezárást követően, augusztus első felében tesszük közzé.

Személyes adatok kezelése 

Az átvett adatokat a PONT csoport egy biztonságos platformon tárolja. A személyes adatokat szigorúan csak a szavazatok számlálására és a szavazók valós identitásának ellenőrzésére használjuk fel.

Egyéb hírekAz összes hír
 • Gálával zárult a Com’ON Sepsi ötödik kiadása!

  Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja, a Com’ON Sepsi december 15-én a Com’ON gálával zárta idei, ötödik kiadását. És bizony volt oka az ünneplésnek: a szeptember 13. és december 10. között zajló megvalósítási időszak alatt 21 csapat összesen 25 nagyszerű kezdeményezést vitt véghez, megmozgatva több, mint ezer önkéntest. 

 • Változatos Com’ON Sepsi kezdeményezések novemberben és decemberben is!

  A szeptemberi és októberi hónapok során már közel húsz Com’ON Sepsi kezdeményezés került megvalósításra közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben, egy rendkívül változatos érdeklődésű és korosztályú közönséget megszólítva Sepsiszentgyörgyön. Szerencsére városunk lakói még novemberben és decemberben sem maradnak programok nélkül, hiszen a hátramaradt kezdeményezések december 10-ig kerülnek megrendezésre. Ezekben a hónapokban az Adventre való készülődés kap nagyobb hangsúlyt, a további események között pedig számíthatunk még különféle témákat feltáró ismeretterjesztő előadásokra és műhelyekre, környezetvédő megmozdulásokra, sporteseményekre illetve idősek számára szervezett programokra is.

 • Ne maradj le a Com’ON Sepsi októberben és novemberben megvalósuló kezdeményezéseiről!

  A közönségszavazás győzteseinek kihirdetése után, szeptember 13-ával elstartolt a Com’ON Sepsi kezdeményezéseinek megvalósítási időszaka. Az őszi hónapok során a nyertes csapatok által összesen 25 akció kerül megszervezésre, közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben. Ezek az események nyitottak és ingyenesek Sepsiszentgyörgy lakossága számára, így buzdítunk mindenkit, hogy vegyen részt minél több eseményen!

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio