Hírek
Szavazási útmutató

Egyszerűsödött a Com’ON Sepsi szavazási rendszere, a szavazási útmutató itt elérhető.

Szavazási útmutató

 

 

Milyen időintervallumban zajlik a szavazás? 

A szavazás 2022. július 13-án 12 órától augusztus 1-én 11:59-23:59-ig tart.

Ki szavazhat? 

A Com’ON Sepsi részvételi folyamatban minden 14. életévét betöltött sepsiszentgyörgyi lakos szavazhat, aki telefonszámával regisztrál a www.comonsepsi.ro oldalon.

A szavazati jogával élő személy saját felelősségre tesz nyilatkozatot arról, hogy 14. életkorát betöltötte valamint, hogy Sepsiszentgyörgyön él/tanul/dolgozik/onnan származik.

Hogyan lehet szavazni?

Az első bejelentkezéshez, illetve szavazat leadásához szükséges egy telefonszám és név megadása, illetve az sms-ben kapott kóddal való hitelesítése. 

A szavazatot a comonsepsi.ro oldalon lehet leadni a SZAVAZÁS menüpont alatt, a kezdeményezés leírásánál, a SZAVAZOK gomb megnyomásával. Egy már leadott szavazatot nem lehet visszavonni.

Egy személy legfeljebb 10 kezdeményezésre szavazhat. A platform kijelzi, hogy hány szavazata maradt még a felhasználónak, illetve hogy a felhasználó már szavazott az adott kezdeményezésre (amennyiben ez a helyzet áll fenn). Egy személy egy kezdeményezésre csak egyszer szavazhat.

Lépések:

1. Látogass el a weboldalra: www.comonsepsi.ro

2. Regisztrálj/jelentkezz be az oldalra neveddel, telefonszámoddal és/vagy az sms-ben kapott ellenőrző kóddal

3. Böngéssz a SZAVAZÁS aloldalon és válaszd ki a neked tetsző projekteket

4. Kattints a SZAVAZOK gombra minden választott kezdeményezésnél

Ha első alkalommal használod az SMS rendszert:

Győződj meg róla, hogy a telefonod a közeledben van, hiszen miután megadtad a nevedet és a telefonszámodat, egy ellenőrző kódot fogsz kapni, amellyel hitelesítjük a regisztrációdat.

Ha már regisztráltál:

Amikor szavazni szeretnél, jelentkezz be a neveddel, telefonszámoddal és a biztonsági kóddal és máris szavazhatsz. Összesen 10 kezdeményezésre szavazhatsz, legkésőbb augusztus 1. 11:59-ig.

A program lebonyolításával kapcsolatos további információkat a Szabályzatban találsz. 

A szavazás nyomán kialakult végső sorrendet a lezárást követően, augusztus első felében tesszük közzé.

Személyes adatok kezelése 

Az átvett adatokat a PONT csoport egy biztonságos platformon tárolja. A személyes adatokat szigorúan csak a szavazatok számlálására és a szavazók valós identitásának ellenőrzésére használjuk fel.

Egyéb hírekAz összes hír
 • Csatlakozz a Com’ON Sepsi facilitátor csapatához!

  Jó hírünk van! Hamarosan indul a Com’ON Sepsi újabb kiadása! 

  Amennyiben érdekel a közösségi munka, és szeretnél segíteni a fiataloknak, hogy ötleteiket és kezdeményezéseiket kidolgozzák, megvalósítsák, akkor ez a neked való feladat!

 • Novemberi események összegzője. Hamarosan zárul a program

  November utolsó hétvégéjével sor kerül a Com’ON keretében szervezett fennmaradó eseményekre, amelyek megvalósításával le is zárul a program negyedik kiadása. November első felében három program valósult meg, a november 25-26-án pedig újabb négy kezdeményezésen vehetnek részt az érdeklődők.

 • Kezdeményezések október első felében

  Szeptemberben több mint 15 kezdeményezés valósult meg, amelynek nagy része közösségépítő és mulattató, másik része pedig mozgásra késztető, fejlesztő jellegű volt. Azok a személyek, akik részt vettek bármely eseményen, életre szóló élményt szerezhettek, azonban akiknek még nem volt alkalma betekinteni a programokba, azoknak ajánljuk a soron következő események színes skáláját.

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio