Hírek
Szavazz a kedvenc projektedre!

Harminc csapat 39 kezdeményezése jutott tovább a közönségszavazásra

Szavazz a kedvenc projektedre!

A Com’ON Sepsiszentgyörgy olyan részvételi attitűdöt kíván megalkotni és fejleszteni, amelyben nem állunk tétlenül, mindannyian hozzáteszünk Sepsiszentgyörgyhöz és ezzel mi alakítjuk a város jövőjét. Most a város lakosságán a sor, hogy eldöntse, a 39 kezdeményezés közül melyek kerülnek megvalósításra.

Szeptember 15-ig szavazhatsz a kedvenceidre a comonsepsi.ro oldalon!

 

Tegyél hozzá PLUSZ értéket!

A Com’ON Sepsi első szakaszában 14-35 éves fiatalok javasoltak kulturális, társadalmi és egyéb kreatív programokat, tevékenységeket, amelyek megvalósítására anyagi támogatást nyerhetnek el 2500 lej értékig.

Az augusztus 24-ig beküldött és a technikai ellenőrzésen megfelelt ötletek a következő kategóriákba tartoznak (egy kezdeményezés akár több kategóriába is): Plusz Helyek - 22 projektötlet, Plusz Témák - 26, Plusz Közösség - 35, Plusz Mozgás - 15 és Plusz Kapcsolat - 17 benevezett kezdeményezés.

A díjalap 65000 lej, amelyből 26 kezdeményezés kerül támogatásra, egyenként 2500 lej értékben. Az ötleteket legalább 3 főből álló csapatok javasolták, szem előtt tartva, hogy a tervezett programoknak nyitottnak és ingyenesnek kell lenniük Sepsiszentgyörgy lakossága számára.

A technikai értékelésen megfelelt, 39 továbbjutott projektötlet most közönségszavazáson kerül megmérettetésre, melyen részt vehet minden olyan személy, aki Sepsiszentgyörgyön él/tanul/dolgozik/onnan származik. Most tehát a város lakosságán a sor, hogy kifejezze támogatását!

 

Hogyan tudsz szavazni?

A szavazás augusztus 28-án 12 órától szeptember 15-én 11:59-ig tart. A szavazatot a comonsepsi.ro oldalon lehet leadni az erre kijelölt menüpont alatt, a kezdeményezés megnyitása után.

Mindenki szavazhat a Com’ON Sepsi részvételi folyamaton, aki rendelkezik aktív Facebook-fiókkal. Ha valakinek nincs még Facebook-felhasználója, természetesen a szavazás időtartama alatt is létrehozhat egyet.

Egy személy legfeljebb 10 kezdeményezésre szavazhat, illetve egy személy egy kezdeményezésre csak egyszer szavazhat, a már leadott szavazatokat pedig nem lehet visszavonni.

A közönségszavazás nyertes kezdeményezései szeptember-november folyamán kerülnek megvalósításra.

Egyéb hírekAz összes hír
 • Gálával zárult a Com’ON Sepsi ötödik kiadása!

  Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja, a Com’ON Sepsi december 15-én a Com’ON gálával zárta idei, ötödik kiadását. És bizony volt oka az ünneplésnek: a szeptember 13. és december 10. között zajló megvalósítási időszak alatt 21 csapat összesen 25 nagyszerű kezdeményezést vitt véghez, megmozgatva több, mint ezer önkéntest. 

 • Változatos Com’ON Sepsi kezdeményezések novemberben és decemberben is!

  A szeptemberi és októberi hónapok során már közel húsz Com’ON Sepsi kezdeményezés került megvalósításra közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben, egy rendkívül változatos érdeklődésű és korosztályú közönséget megszólítva Sepsiszentgyörgyön. Szerencsére városunk lakói még novemberben és decemberben sem maradnak programok nélkül, hiszen a hátramaradt kezdeményezések december 10-ig kerülnek megrendezésre. Ezekben a hónapokban az Adventre való készülődés kap nagyobb hangsúlyt, a további események között pedig számíthatunk még különféle témákat feltáró ismeretterjesztő előadásokra és műhelyekre, környezetvédő megmozdulásokra, sporteseményekre illetve idősek számára szervezett programokra is.

 • Ne maradj le a Com’ON Sepsi októberben és novemberben megvalósuló kezdeményezéseiről!

  A közönségszavazás győzteseinek kihirdetése után, szeptember 13-ával elstartolt a Com’ON Sepsi kezdeményezéseinek megvalósítási időszaka. Az őszi hónapok során a nyertes csapatok által összesen 25 akció kerül megszervezésre, közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben. Ezek az események nyitottak és ingyenesek Sepsiszentgyörgy lakossága számára, így buzdítunk mindenkit, hogy vegyen részt minél több eseményen!

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio