Hírek
Szavazz a kedvenc projektedre!

Harminc csapat 39 kezdeményezése jutott tovább a közönségszavazásra

Szavazz a kedvenc projektedre!

A Com’ON Sepsiszentgyörgy olyan részvételi attitűdöt kíván megalkotni és fejleszteni, amelyben nem állunk tétlenül, mindannyian hozzáteszünk Sepsiszentgyörgyhöz és ezzel mi alakítjuk a város jövőjét. Most a város lakosságán a sor, hogy eldöntse, a 39 kezdeményezés közül melyek kerülnek megvalósításra.

Szeptember 15-ig szavazhatsz a kedvenceidre a comonsepsi.ro oldalon!

 

Tegyél hozzá PLUSZ értéket!

A Com’ON Sepsi első szakaszában 14-35 éves fiatalok javasoltak kulturális, társadalmi és egyéb kreatív programokat, tevékenységeket, amelyek megvalósítására anyagi támogatást nyerhetnek el 2500 lej értékig.

Az augusztus 24-ig beküldött és a technikai ellenőrzésen megfelelt ötletek a következő kategóriákba tartoznak (egy kezdeményezés akár több kategóriába is): Plusz Helyek - 22 projektötlet, Plusz Témák - 26, Plusz Közösség - 35, Plusz Mozgás - 15 és Plusz Kapcsolat - 17 benevezett kezdeményezés.

A díjalap 65000 lej, amelyből 26 kezdeményezés kerül támogatásra, egyenként 2500 lej értékben. Az ötleteket legalább 3 főből álló csapatok javasolták, szem előtt tartva, hogy a tervezett programoknak nyitottnak és ingyenesnek kell lenniük Sepsiszentgyörgy lakossága számára.

A technikai értékelésen megfelelt, 39 továbbjutott projektötlet most közönségszavazáson kerül megmérettetésre, melyen részt vehet minden olyan személy, aki Sepsiszentgyörgyön él/tanul/dolgozik/onnan származik. Most tehát a város lakosságán a sor, hogy kifejezze támogatását!

 

Hogyan tudsz szavazni?

A szavazás augusztus 28-án 12 órától szeptember 15-én 11:59-ig tart. A szavazatot a comonsepsi.ro oldalon lehet leadni az erre kijelölt menüpont alatt, a kezdeményezés megnyitása után.

Mindenki szavazhat a Com’ON Sepsi részvételi folyamaton, aki rendelkezik aktív Facebook-fiókkal. Ha valakinek nincs még Facebook-felhasználója, természetesen a szavazás időtartama alatt is létrehozhat egyet.

Egy személy legfeljebb 10 kezdeményezésre szavazhat, illetve egy személy egy kezdeményezésre csak egyszer szavazhat, a már leadott szavazatokat pedig nem lehet visszavonni.

A közönségszavazás nyertes kezdeményezései szeptember-november folyamán kerülnek megvalósításra.

Egyéb hírekAz összes hír
 • Csatlakozz a Com’ON Sepsi facilitátor csapatához!

  Jó hírünk van! Hamarosan indul a Com’ON Sepsi újabb kiadása! 

  Amennyiben érdekel a közösségi munka, és szeretnél segíteni a fiataloknak, hogy ötleteiket és kezdeményezéseiket kidolgozzák, megvalósítsák, akkor ez a neked való feladat!

 • Novemberi események összegzője. Hamarosan zárul a program

  November utolsó hétvégéjével sor kerül a Com’ON keretében szervezett fennmaradó eseményekre, amelyek megvalósításával le is zárul a program negyedik kiadása. November első felében három program valósult meg, a november 25-26-án pedig újabb négy kezdeményezésen vehetnek részt az érdeklődők.

 • Kezdeményezések október első felében

  Szeptemberben több mint 15 kezdeményezés valósult meg, amelynek nagy része közösségépítő és mulattató, másik része pedig mozgásra késztető, fejlesztő jellegű volt. Azok a személyek, akik részt vettek bármely eseményen, életre szóló élményt szerezhettek, azonban akiknek még nem volt alkalma betekinteni a programokba, azoknak ajánljuk a soron következő események színes skáláját.

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio