Hírek
Vasárnap éjfélkor zárul a szavazás

A Com’ON Sepsi részvételi költségvetésen alapuló programra beérkezett közel 50 kezdeményezésre szeptember 26-a, vasárnap éjfélig lehet szavazni. Ha eddig még nem volt időd beleásni magad a kezdeményezések terveibe, íme három ok, hogy miért érdemes szavaznod:

Vasárnap éjfélkor zárul a szavazás

1. Aktív, támogató tagjává válhatsz lehetsz a sepsiszentgyörgyi közösségnek 

zavazatoddal olyan fiatalok ötleteit támogathatod - összesen tizet -, amelyek mind arra törekszenek, hogy városunk közösségi és kulturális életét fellendítsék. A te voksod értéket teremthet, álmokat valósíthat meg.

2. Dönthetsz a város költségvetésének egy részéről

Igen, eldöntheted, hogy melyek azok a kezdeményezések, amelyek díjazására csoportosítják a város költségvetésének egy részét. A nyertes pályázatokat ugyanis Sepsiszentgyörgy önkormányzata támogatja, a különböző kreatív programok és tevékenységek megvalósítására a fiatalok egyenként 2600 lejes támogatást kérhettek. 

3. Példát mutathatsz

Azáltal, hogy voksolsz és népszerűsíted a Com’ON Sepsi kezdeményezéseit, még több emberhez jutatthatod el a fiatalok érdekeit és ötleteit előtérbe helyező terveket! 

Ragadd meg a lehetőséget, és szavazz 10 kedvenc ötletedre vasárnap éjfélig!

Dönts a városodért, dönts a fiatalokért!

Egyéb hírekAz összes hír
 • Gálával zárult a Com’ON Sepsi ötödik kiadása!

  Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi programja, a Com’ON Sepsi december 15-én a Com’ON gálával zárta idei, ötödik kiadását. És bizony volt oka az ünneplésnek: a szeptember 13. és december 10. között zajló megvalósítási időszak alatt 21 csapat összesen 25 nagyszerű kezdeményezést vitt véghez, megmozgatva több, mint ezer önkéntest. 

 • Változatos Com’ON Sepsi kezdeményezések novemberben és decemberben is!

  A szeptemberi és októberi hónapok során már közel húsz Com’ON Sepsi kezdeményezés került megvalósításra közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben, egy rendkívül változatos érdeklődésű és korosztályú közönséget megszólítva Sepsiszentgyörgyön. Szerencsére városunk lakói még novemberben és decemberben sem maradnak programok nélkül, hiszen a hátramaradt kezdeményezések december 10-ig kerülnek megrendezésre. Ezekben a hónapokban az Adventre való készülődés kap nagyobb hangsúlyt, a további események között pedig számíthatunk még különféle témákat feltáró ismeretterjesztő előadásokra és műhelyekre, környezetvédő megmozdulásokra, sporteseményekre illetve idősek számára szervezett programokra is.

 • Ne maradj le a Com’ON Sepsi októberben és novemberben megvalósuló kezdeményezéseiről!

  A közönségszavazás győzteseinek kihirdetése után, szeptember 13-ával elstartolt a Com’ON Sepsi kezdeményezéseinek megvalósítási időszaka. Az őszi hónapok során a nyertes csapatok által összesen 25 akció kerül megszervezésre, közösség, élettér, tudás, alkotás és életmód témakörökben. Ezek az események nyitottak és ingyenesek Sepsiszentgyörgy lakossága számára, így buzdítunk mindenkit, hogy vegyen részt minél több eseményen!

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio