Hírek
Vasárnap éjfélkor zárul a szavazás

A Com’ON Sepsi részvételi költségvetésen alapuló programra beérkezett közel 50 kezdeményezésre szeptember 26-a, vasárnap éjfélig lehet szavazni. Ha eddig még nem volt időd beleásni magad a kezdeményezések terveibe, íme három ok, hogy miért érdemes szavaznod:

Vasárnap éjfélkor zárul a szavazás

1. Aktív, támogató tagjává válhatsz lehetsz a sepsiszentgyörgyi közösségnek 

zavazatoddal olyan fiatalok ötleteit támogathatod - összesen tizet -, amelyek mind arra törekszenek, hogy városunk közösségi és kulturális életét fellendítsék. A te voksod értéket teremthet, álmokat valósíthat meg.

2. Dönthetsz a város költségvetésének egy részéről

Igen, eldöntheted, hogy melyek azok a kezdeményezések, amelyek díjazására csoportosítják a város költségvetésének egy részét. A nyertes pályázatokat ugyanis Sepsiszentgyörgy önkormányzata támogatja, a különböző kreatív programok és tevékenységek megvalósítására a fiatalok egyenként 2600 lejes támogatást kérhettek. 

3. Példát mutathatsz

Azáltal, hogy voksolsz és népszerűsíted a Com’ON Sepsi kezdeményezéseit, még több emberhez jutatthatod el a fiatalok érdekeit és ötleteit előtérbe helyező terveket! 

Ragadd meg a lehetőséget, és szavazz 10 kedvenc ötletedre vasárnap éjfélig!

Dönts a városodért, dönts a fiatalokért!

Egyéb hírekAz összes hír
 • Csatlakozz a Com’ON Sepsi facilitátor csapatához!

  Jó hírünk van! Hamarosan indul a Com’ON Sepsi újabb kiadása! 

  Amennyiben érdekel a közösségi munka, és szeretnél segíteni a fiataloknak, hogy ötleteiket és kezdeményezéseiket kidolgozzák, megvalósítsák, akkor ez a neked való feladat!

 • Novemberi események összegzője. Hamarosan zárul a program

  November utolsó hétvégéjével sor kerül a Com’ON keretében szervezett fennmaradó eseményekre, amelyek megvalósításával le is zárul a program negyedik kiadása. November első felében három program valósult meg, a november 25-26-án pedig újabb négy kezdeményezésen vehetnek részt az érdeklődők.

 • Kezdeményezések október első felében

  Szeptemberben több mint 15 kezdeményezés valósult meg, amelynek nagy része közösségépítő és mulattató, másik része pedig mozgásra késztető, fejlesztő jellegű volt. Azok a személyek, akik részt vettek bármely eseményen, életre szóló élményt szerezhettek, azonban akiknek még nem volt alkalma betekinteni a programokba, azoknak ajánljuk a soron következő események színes skáláját.

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio