Hírek
Vasárnap éjfélkor zárul a szavazás

A Com’ON Sepsi részvételi költségvetésen alapuló programra beérkezett közel 50 kezdeményezésre szeptember 26-a, vasárnap éjfélig lehet szavazni. Ha eddig még nem volt időd beleásni magad a kezdeményezések terveibe, íme három ok, hogy miért érdemes szavaznod:

Vasárnap éjfélkor zárul a szavazás

1. Aktív, támogató tagjává válhatsz lehetsz a sepsiszentgyörgyi közösségnek 

zavazatoddal olyan fiatalok ötleteit támogathatod - összesen tizet -, amelyek mind arra törekszenek, hogy városunk közösségi és kulturális életét fellendítsék. A te voksod értéket teremthet, álmokat valósíthat meg.

2. Dönthetsz a város költségvetésének egy részéről

Igen, eldöntheted, hogy melyek azok a kezdeményezések, amelyek díjazására csoportosítják a város költségvetésének egy részét. A nyertes pályázatokat ugyanis Sepsiszentgyörgy önkormányzata támogatja, a különböző kreatív programok és tevékenységek megvalósítására a fiatalok egyenként 2600 lejes támogatást kérhettek. 

3. Példát mutathatsz

Azáltal, hogy voksolsz és népszerűsíted a Com’ON Sepsi kezdeményezéseit, még több emberhez jutatthatod el a fiatalok érdekeit és ötleteit előtérbe helyező terveket! 

Ragadd meg a lehetőséget, és szavazz 10 kedvenc ötletedre vasárnap éjfélig!

Dönts a városodért, dönts a fiatalokért!

Egyéb hírekAz összes hír
 • Harminc megvalósított kezdeményezéssel zárult a program

  Harmadik kiadását zárta december 15-én az ifjúsági kezdeményezéseket támogató Com’ON Sepsi program. A szeptember 20. és december 12. között zajló közösségi akciók, a járványügyi kontextus ellenére is, újra szép létszámban mozgatták meg Sepsiszentgyörgy lakosságát, közel ezer résztvevőt és önkéntes szervezőt vonva be a tevékenységekbe.

 • Módosult megvalósítási határidő

  A kezdeményezőknek az eredeti határidőhöz képest, most még további 12 nap áll rendelkezésére, hogy megszervezzék az akcókat, melyeket terveztek.

 • Lezárult a szavazás, kihirdettük a nyerteseket

  Lezárult a 2021-es Com’ON Sepsi program online szavazása szeptember 26-án, vasárnap éjfélkor. A közel ötven beérkező pályázat közül sepsiszentgyörgyiek szavazatai alapján összesen 34 kezdeményezés részesül pénzjutalomba.

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio
Korábbi kiadások