Număr voturi
67
Sport in Nature
Sepsi Trails
Locul derulării inițiativei (locul fizic sau mențiunea „online”, eventual detalierea platformei/soluției online)
Online
O scurtă descriere a inițiativei în limba română
Sepsi Trails este un proiect din sfera ecoturismului care vizează crearea și dezvoltarea unei rețele de poteci în arealul municipiului Sfântu Gheorghe. Arealul vizat este Sfântu Gheorghe, Șugaș Băi și Vâlcele. Considerentul principal este că în acest fel pasionații de mișcare și natură din oraș vor fi încurajați și stimulați să facă mișcare.
Ce activități concrete doriți să realizați în cadrul inițiativei?
Activitățile vizate constau din: Identificarea a 10 trasee turistice din zonă care să lege puncte de atracție. Verificarea fizică și măsurarea traseelor. Descrierea traseelor. Crearea unei pagini pe site-ul web prin care materialele realizate și track-urile GPS să fie accesibile publicului, gratuit.
Cărei nevoi a comunității din Sfântu Gheorghe credeți că răspunde proiectul vostru?
Corespunde nevoii de a: 1.) face sport 2.) a avea o infrastructură turistică sigură pentru practicarea drumeției și a sporturilor montane 3.) a avea o rețea de poteci care să faciliteze mobilitatea între municipiu și staținile Șugaș Băi și Vâlcele Băi
Cum doriți să promovați această inițiativă?
Promovarea se realizează pe: 1.) site-ul nostru (www.covalpin.ro) 2.) FB Page 3.) Instagram 4.) Media locală (radio, presă scrisă și online) 5.) Eveniment deschis prin care cei care doresc să poată ieși pe trasee alături de noi. Suplimentar pentru mai multă implicare comunitară, la o acțiune de ecologizare pe fiecare traseu se poate organiza acțiuni de ecologizare.
Care credeți că va fi efectul derulării inițiativei voastre?
1.) Mai mulți oameni preocupați de mișcare. 2.) Mai mulți oameni care din să-și petreacă timpul liber în zonă, deopotrivă locuitori și turiști. 3.) O mai bună vizibilitate a orașului nostru precum și a stațiunilor Vâlcele Băi și Șugaș Băi. 4.) Ca urmare a îmbunătățirii infrastructurii turistice va crește fluxul de turiști.
Aveți nevoie să lărgiți grupul vostru cu noi membri pentru implementarea inițiativei?
Nu
Înapoi la lista inițiativelor »
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
  • Sepsi Radio
  • Friss FM
  • We Radio
Ediție anterioară