Facilitátorok
 • Rapos Roland Edgar
  Rapos Roland Edgar

  A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem valamennyi civil szervezeti projektjének értékelésében tag. Sportesemények koordinátora 2015-ben, amikor Kolozsvár Európa Ifjúsági Fővárosa volt. Szociális és segély projektek írásával és szervezésével foglalkozik.

  Elérhetőség:

  E-mail: rapos.coach@gmail.com

  Telefon: 0746968867

 • Bedőházi Róbert
  Bedőházi Róbert

  Több mint 10 éve önkénteskedem a civil szférában (Kovászna megyei Vöröskereszt, Turulmadár ifjúsági iroda) ahol számos program koordinátora voltam. Ezen szervezeteknél kamasz korúakkal dolgozok. Vöröskeresztnél családi típusú házakhoz (gyermekotthonok) jártunk amely programot én vezettem. De aktívan részt vettem a Turulmadár Ifjúsági Irodanál önkénteskedve a Nagy Műveltségi Vetélkedőn, a tavalyi TedX első kiadása szervezésében, DOFE (nemzetközi tehetséggondozó program amelyben háromszéki fiatalok is vannak) mentorként fiatalokkal dolgozok, találkozok heti rendszerességgel. 4 alkalommal volt projektem a Com'ON Sepsi keretében. Jelenleg is dolgozok projektekben (Prospera Sepsi), továbbá két témát vezetek az ifjúsági irodában az isepsiyouthlab projekt keretén belül. (CO²nnect és az ICE - Interethnical Culture Events).

  Elérhetőség:

  E-mail: carblue41@yahoo.com

  Telefon: 0742 875 217

   

 • Dáncsuj Annamária
  Dáncsuj Annamária

  Azt gondolom, a legjobb kezdeményezések mindig alulról építkeznek, így ez egy nagyszerű lehetőség a fiataloknak, akiknek valamilyen szuper ötletük, tervük van, hogy megvalósítsák! Gyakran a jogi forma miatt nincs bátorságuk más finanszírozási lehetőségekben részt venni, ez a projekt meg tényleg mindenkinek szól! A Com’on kedeményezésben már csapattal és facilitátorként is résztvettem, mindkettő páratlan élmény. Várom ötleteitek, igyekszem a projektmenedzseri és pályázati tapasztalatommal hasznotokra lenni.

 • Kolumbán Zenge
  Kolumbán Zenge

  Már középiskolás koromtól kezdve aktívan részt veszek különböző rendezvények lebonyolításában. Mivel mindig is vonzott a rendezvényszervezés, így a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció és Közkapcsolatok szakán tanultam. Kolozsvári éveim alatt rengeteg szakmai tapasztalatot szereztem.  Mai napig lenyűgöz egy-egy fiatal tehetség, hogy mennyire kreatívak, inspirálóak, lelkesek, és kitartóak tudnak lenni. Úgy gondolom, fontos, hogy a fiatalok világot lássanak, tapasztaljanak meg mindent, amire csak lehetőségük van és az ott tanultakat hozzák haza és kamatoztassák itthon, mert szükség van rájuk!  Tudom, hogy van bennük potenciál, vannak zseniális ötleteik és van erejük, akaratuk megvalósítani, csak a megfelelő közeget kell nekik biztosítani és támogatni őket szakmailag, akár anyagilag és főleg személyesen!

  És akkor az informális rész: címkék, amelyek rám ragadtak, s amelyekből nem árt, ha ragad másokra is ►

  #önkéntesség #rendezvényszervezés #fesztiválszervezés #PR #kommunikáció #marketing #gyártásvezető #12évtapasztalat #mentor #ifjúságiélet #kulturálisélet #facilitátor #közösség #összetartozás #nemprobléma #megoldjuk #MINDENTis

  Elérhetőség:

  Hívjatok: 0724504954

  Írjatok:  fb.com/zenge.kolumban

  písz, láv, juniti!

 • Grüman Éva Orsolya
  Grüman Éva Orsolya

  Anya, feleség, barát, önkéntes, ifjúsági munkás, képző, szakértő ... és sorolhatnám tovább az életemben betöltött különböző szerepeket. Az aktív életmódom legnagyobb erénye a rend(szer) és a következetesség.

  Nagyon szeretek utazni és folyamatosan fejlődni. Erasmus + trénerként lehetőségem van arra, hogy eleget tegyek mindkét szenvedélyemnek.

  Elérhetőség:
 • Veres Nagy Tímea
  Veres Nagy Tímea

  A Sepsi Helyi Akciócsoport projektvezetőjeként számos közösségi program facilitálásában veszek részt. A fiatalok részvételét a közösség szervezésben azért tartom fontosnak, mert egyrészt folyamatosan olyan szemléletet hoznak, amelyről az idősebb döntéshozók már megfeledkeztek, másrészt, mert a fiatalok bevonásával zajló hosszútavú tervezés biztosithatja a decensebb jövőkép kialakítását.

  Elérhetőség:
Kapcsolat

A Com'ON Sepsiszentgyörgy ifjúsági részvételi folyamattal kapcsolatban a következő elérhetőségeken kérhettek információt:

E-mail: info@comonsepsi.ro

Telefon: +40 757 055 597

 

A kommunikációs útmutató csapatoknak, valamint logo variánsok IDE KATTINTVA elérhetőek.

 

A program lebonyolítói:

 

Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület

Vânătorilor utca, 59 szám, Sepsiszentgyörgy

CUI: 29802606

 

PONT Csoport

Horea u. 5/7, Kolozsvár, 400174, Románia

E-mail: office@pontgroup.org

CUI: 25545941

 

 

Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
 • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
 • PONT Csoport
 • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
 • BCR
 • Friss FM
 • Sepsi Rádió
 • We Radio