A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Székely Mikó Kollégium Konferencia Terem /Follies
A kezdeményezés lebonyolításának javasolt időszaka
2023-09-05 - 2023-09-30
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A Priza Keresztény Ifjúsági Közösséggel szeretnénk egy különleg élményt nyújtani a helyi fiataloknak, amely a rap stílus és a keresztény értékek találkozását jelenti. Az esemény nem csak egy egyszerű koncert lesz, hanem egy mélyreható és inspiráló élmény, amelynek célja, hogy összekapcsolja a zenét egy lelki üzenettel. Az eseményen fellépő Tibes a fiatalos rap stílusával igen népszerű, megragadó azon keresztül, hogy saját életéről és hitéről is beszél dalai között. Az esemény nyitott 14-30 éves korosztály számára, és reméljük, hogy olyan fiatalokat hoz össze, akik érdeklődnek a rap zene és a spirituális kérdések iránt. Feltöltődés és lelki tartalmú est elé nézünk!
Bemutató videó
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
A Priza csapata olyan eseményben gondolkodik, ahol a fiatalok közösséget alkotva tudnak egy egésznapos programot közösen eltölteni. Ezen kezdeményezésünkkel egy keresztény koncertet szervezünk nektek, ahol meghívottak között lesz: Tibes - Magyarország leghíresebb keresztény rappere és a SzabadON Keresztény Ifjúsági Fesztivál különleges meghívottja a Névtelen Band is velünk tart. Nagyban gondolkodunk és éppen ezért a Follies szórakozóhelyen vagy a Székely Mikó Konferenciatermében várunk majd titeket szeretettel! Egy olyan eseményre hívunk meg titeket, ahol a szórakozáson túlmenően feltöltődést és lelki tartalmú üzenetet is nyújtunk a számotokra.
Kinek szól a kezdeményezés?
Fiatalok (14-35 év),
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio