A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Erzsébet park, a tó környéke, a tó mellett
A kezdeményezés lebonyolításának javasolt időszaka
2023-09-17
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A SepsisBrunch: Mozgás, Egészséges Táplálkozás és Közösségi Élmény A SepsiBrunch egy nyárutó rendezvény, ahol a közösség a mozgás és egészséges táplálkozás fontosságáról beszélgetünk a résztvevőkkel. A központi tó mellett, az Erzsébet parkban egyfajta közösségi piknik hangulatot teremtünk, ahol mindenki jól érezheti magát, találkozások lehetőségét teremti meg, és ahol saját finomságokkal érkezhetnek. A résztvevők együtt mozognak beszélgetünk az egészséges életmódról és megkóstolják az egészséges és egyszerű brunch fogásokat, valamint egymás ételkülönlegességeit, ezáltal erősítve a közösségi élményt. A SzepsisBrunch egy olyan esemény, ahol a közös élmény, a mozgás és az egészséges étkezés találkozik.
Bemutató videó
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
előkészítési fázis: megvásárolni a hozzávalókat, sponzorkeresés, szakember megkeresése( torna és nutricionista) helyszíni szemle, reklámozás, hirdetés, eszközök beszerzése: asztalok, padok, pokrócok, Esemény: helyszín berendezése, programpontok levezetése és megvalósítás: reggeli torna, előadás, kötetlen beszélgetés, Esemény után: kommunikáció, köszönet nyilvánítás. a résztvevők bátorítása hasonló rendszeres találkozókra.
Kinek szól a kezdeményezés?
Gyerekek (0-13 év), Fiatalok (14-35 év), Felnőttek (35-59 év), Idősek (60 év fölött),
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio