A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Sepsiszentgyörgyi park
A kezdeményezés lebonyolításának javasolt időszaka
2023-09-28 - 2023-10-01
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
Nagyon sokan ismerik és követik a Survivor verseny sorozatot. A Gameland csapat, lehetőséget nyújt a sepsiszentgyörgyieknek, hogy ki is próbálhassák magukat a számukra megszervezett játékban. A sorozatból merítve felépítünk egy pályát különböző nehézségű próbákkal, hogy mindenki a saját képessége függvényében résztvehesse. A próbák többségében nem igényelnek túl nagy erőfeszítést inkább ügyességet, koordinációt és egyensúlyérzéket. A fiatalok és gyermekek életrevaló nevelése az egyik legfontosabb tényezője egy közösség számára. Sepsiszentgyörgy közössége aktiv, dinamikus közösség, akik szép számba kipróbálják magukat közösségi futasokban, biciklizésben stb. Most egy újabb lehetőségre szólítjuk őket, megtapasztalják a jó állóképességüket, az összpontosításukat és a csapatmunka erejét. A hexatlon és survivor próbák során garantáltan megtapasztalod a sikerélményt és néha a kudarcot is. De mindezzel erősebbé válsz, legyőzöd a korlátaidat és elérd a céljaidat. A mottónk LEARNING BY DOING
Bemutató videó
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
A kezdeményezés kivetelezéséhez 3 fontos lépést kell megtennünk: 1. Alapanyagok beszerzése 2. Pálya elkészítése 3. Verseny lebonyolítása. Felmértük, hogy milyen pályát szeretnénk. Felmértük milyen alapanyagok kellenekbaz új feladatok létrehozásához. Ezeket meg kell vásároljuk és fel kell szereljük. Az eseményt folyamatason fogjuk insta és facebook posztokkal népszerüsíteni. A verseny megrendezése Augusztus 25-én lenne. Itt a versenyzők párban egymás ellen kell a pályát végigcsinálják, bizonyos szabályok szerint.
Kinek szól a kezdeményezés?
Fiatalok (14-35 év), Felnőttek (35-59 év),
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio