A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
FaithFusion csapata 4 különböző programban gondolkodik, ehhez külön társítva a megfelelő helyszíneket. 1.Interaktív előadás székhelye: Zamat, MCC központ 2.Mozi programunk:Cityplex Arta 3. Kosár/Sport maraton helyszínek: Székely Mikó sporttermei,
A kezdeményezés lebonyolításának javasolt időszaka
2023-10-07 - 2023-12-10
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A FaithFusion egy olyan kezdeményezés, ahol a hit és a szórakozás találkozik, annak érdekében, hogy értékeket fedezhess fel és felejthetetlen élményeket szerezhess. Az interaktív beszélgetések, kreatív játékok, sporttevékenységek és inspiráló filmek által olyan környezetet teremtünk, ahol a hit mélyebb rétegei tárulnak fel, miközben jó hangulatban és közösségben töltheted az időt.
Bemutató videó
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
Mit kínál a FaithFusion csapata? Interaktív Előadás, ahol szavazhatsz a témára: Szakértő beszélgetés olyan témákról, amelyek érdekelnek téged és a barátaidat is.Meghívott előadó: dr. Kiss Konrád Ottó marosvásárhelyi fiatal de annál tapasztaltabb orvos. Itt a lehetőség, hogy a kérdéseidre válaszokat találj és véleményeket cserélj másokkal olyan témában, amit megszavaztok előtte. Az előadásra pizzával és egyéb meglepetésekkel várunk! Interaktív Filmest a Művészmoziban: Meghívunk téged és barátaidat egy különleges mozi estre, ahol megengedheted magadnak, hogy magával ragadjon egy lenyűgöző film, ami megérinti a szívedet és inspiráló beszélgetéseket indít el. Sportbajnokságok: A Székely Mikó Kollégium sporttermeibe foci és kosár bajnokságokat szervezünk, ahol értékes nyereményeket kaphattok. Természetesen, lesz pizza is.
Kinek szól a kezdeményezés?
Fiatalok (14-35 év),
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio