A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Elősősorban offline Sepsiszentgyörgyön, viszont az online térben szeretnénk közösséget építeni
A kezdeményezés lebonyolításának javasolt időszaka
2023-09-17 - 2023-10-17
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
Az első sepsiszentgyörgyi elektromos gépjármű felvonulás célja felkelteni a lakosság figyelmét a e-mobilitás fontosságára, valamint felhívni a figyelmét arra, hogy ez milyen új veszélyeket, új kihívásokat jelent úgy az autós mint a gyalogos forgalom számára. A partnereik segítségével, azaz a Kobak Design, a Contactonomy és a Sláger Rádió támogatásával az offline üzenetüket a rádió hullámain és a közösségi médiában erősítenék fel. Ugyanakkor mindenkit szívesen látunk az e-Sepsi facebook csoportba aki többet szeretne megtudni az e-mobilitásról.
Bemutató videó
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
A kezdeményezés három tevékenységből áll. Az első sepsiszentgyörgyi elektromos gépjármű felvonulás célja felkelteni a lakosság figyelmét a e-mobilitás fontosságára, valamint felhívni a figyelmét arra, hogy ez milyen új veszélyeket, új kihívásokat jelent úgy az az autós mint a gyalogos forgalom számára. A partnereik segítségével, azaz a Kobak Design, a Contactonomy és a Sláger Rádió támogatásával az offline üzenetüket a rádió hullámain és a közösségi médiában erősítenék fel egy társadalmi felelősségvállalási kampány formájában. Az eSepsi facebook csoportba szeretnénk gyűjteni minden sepsiszentgyörgyi elektromos gépjármű tulajdonost és minden olyan lakóst aki érdeklődik az e-mobilitás iránt. Aktív közösséget szeretnénk formálni, aki tanácsokkal tudja ellátni az érdeklődőket. Ez által kívánunk segíteni a város lakosainak eligazodni ezen az új és zavaros piacon.
Kinek szól a kezdeményezés?
Fiatalok (14-35 év), Felnőttek (35-59 év), Idősek (60 év fölött),
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio