A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Kezdeményezésünknek Sepsiszentgyörgy egy kávézója adna majd otthont. A BorBrigádra gondoltunk, de ez még vátozhat.
A kezdeményezés lebonyolításának javasolt időszaka
2023-10-02 - 2023-10-15
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A kávézás szerves részét képezi mindennapjainknak, így fontos, hogy ne csak fogyasszuk, hanem tanuljunk is róla. A ,,Kávéműhely" egy kávé iránti szenvedélyt megosztó, közösségi esemény, amely célja, hogy elmerüljünk a kávé ízeinek, történetének és kreatív aspektusainak világában. Eseményünk célja, hogy összehozza az embereket a kávé iránti szeretetük révén, és lehetőséget kínáljon a közösségnek, hogy tanuljon és inspirálódjon a kávézás művészetéből. Az esemény középpontjában áll a kávékóstolás, ahol résztvevők megismerkedhetnek különböző kávéfajtákkal és megkóstolhatják azokat. Kávészakértők vezetésével felfedezzük az ízek és aromák világát. Ez a kezdeményezés egy olyan lehetőséget teremt, ahol a kávé iránti szenvedélyt és kreativitást megoszthatják és ünnepelhetik az emberek, miközben szélesebb perspektívába helyezik a kávékészítés művészetét és tudományát. Az esemény nyitott minden korosztály és kávékedvelő számára, beleértve azokat is, akik csak most ismerkednek a kávé világával, és azokat, akik már tapasztalt kávérajongók. Eseményünk Sepsiszentgyörgyön kerül megrendezésre 2023. október 8-án. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
Bemutató videó
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
Terembérléssel, illetve a barista felkérésével kezdődik majd a szervezés. Ezután a promózás, a népszerűsítés szakasza következik majd (lásd népszerűsítésre vonatkozó kérdés). Az eseményünkhöz egy színvonalas helyszínt álmodtunk meg, valamint széleskörű kínálmációt az eseményen. Így a design és termékbeszerzés szakasza után jöhet is az esemény.
Kinek szól a kezdeményezés?
Fiatalok (14-35 év), Felnőttek (35-59 év), Idősek (60 év fölött),
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio