A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Kónya Ádám Művelődési Ház
A kezdeményezés lebonyolításának javasolt időszaka
2022-09-01 - 2022-11-19
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A lélekre sokféleképpen lehet hatni. Érhetik naponta jó hatások, de sajnos rosszak is. Mi ebben a kis közösségben arra törekszünk, hogy a lelkünket értékes eledellel tápláljuk, és ezzel a rendezvénnyel - a színjátszó vetélkedővel - is ez lenne a célunk. Hisszük, hogy ha a csapatok összedugják a fejüket, olyan darabok születhetnek, melyek keresztyén értékeket táplálnának a lelkünkbe. Ugyanakkor bízunk abban is, hogy a felkészülés során a közösségek külön-külön és együtt is erősődnének, fejlődnének. A rendezvény nyitott lesz, így reményeink szerint a nézőközönséghez sokan fognak csatlakozni. Azok is, akik nem föltétlenül templomba járók, éheznek valami jóra, valami szépre. A lelki táplálék számukra is fontos. Ezért hisszük, hogy rendezvényünkkel hozzájárulhatunk a szentgyörgyiek szórakoztatásához és lelki feltöltődéséhez.
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
A tervezési szakaszban: a vetélkedő szabályainak és a jelentkezési kritériumok meghatározása. Népszerűsítési szakasz: meghívók kiküldése, plakátok illetve szórólapok nyomtatása. A megvalósítási szakasz tulajdonképpen a rendezvény lebonyolítása: egymás színdarabjainak megtekintése, a zsűri értékelése, szünetben beszélgetés, ismerkedés, eredményhirdetés.
Kinek szól a kezdeményezés?
Fiatalok (14-35 év),
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio