Szavazatok száma
70
Háromszéki ikrek
Iker találkozó
A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Konya Ádám művelődési ház udvara
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
Ez az esemény ikreknek szól, minden korosztályban . Főbb témák milyen ikernek lenni 2020ban? melyek a kihívások óvodában , iskolában ? Milyen kihívásokkal találkoznak a felnőtt ikrek ? Milyen Ikres anyukáknak lenni?
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
Iker találkozó , ismerkedés eszme csere. A kezdeményezés időpontja hétvége, lehetőleg szombat 11 órától 15 óráig. Tevékenység napló : 1. 45 perces ringató foglalkozás a kicsiknek Erőss Jutkával. 2. instant fotózás mindnekinek a Wonderwall photoboothal (mágneses fotókkal ) 3. ajándék Ikres tárgyak pólók / bögrék / kitűzők a Press on Technology segítségével 4. 30-45 perces előadás/ beszélgetés Magyari Gyöngyi klinikai szak pszichológus és pszichoterapeuta-val l, aki Ikres anyuka és Ikres nagymama is. 5. Nassi sarok ,limonádé és egy kis harapnvaló 6. Emléklapok átadása a résztvevő ikreknek
A sepsiszentgyörgyi közösség milyen igényére válaszol kezdeményezésetek?
Az Ikres családok közösséget hozza létre. Periodikus találkozók, események szervezése gyerekek , felnőttek számára. Ezt a tipikus iker találkozó eseményt Sepsiszentgyörgyön még nem szervezték meg holott a családok igénylik.
Hol és kiknek szeretnétek népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
Minden média és reklám felületen , közösségei médiában , specifikus csoportokban ( pl. Ikrekkel az élet( háromszéki ikrek csoportja) ) , első sorban iker , ikres családokhoz szeretnénk eljuttatni ezt a kezdeményezést.
Szerintetek milyen hatása lesz a kezdeményezéseteknek, ha megvalósul?
Mindenképp pozitív hatása lesz , egy összetartó úgymond új közösség jön létre , amely csak pozitív irányba emeli Sepsiszentgyörgy nevét.
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Nem
Vissza a kezdeményezések oldalra »
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio
Korábbi kiadás