Noutăți
Începe implementarea inițiativelor

Etapa de implementare a procesului participativ de tineret Com'ON Sfântu Gheorghe se începe acum, prima acțiune dedicată iubitorilor de muzică va avea loc pe 3 octombrie. Calendarul complet de evenimente urmează să fie publicată în curând, iar seria acțiunilor cu acces gratuit începe în acest weekend.

Începe implementarea inițiativelor

Tobe și percuție în inima orașului

Unul dintre cele mai populare inițiative în cadrul votului public a fost o serie de evenimente cu caracter educativ-cultural în domeniul muzicii: un curs de tobe susținut în aer liber, la scena de piatră din centrul orașului Sfântu Gheorghe.

Evenimentul cu acces gratuit oferă posibilitatea ca publicul să încerce 10 tipuri de tobe și percuție, îndrumat de un profesor de tobe, alături de acorduri energice de chitară. Prima ședință va avea loc pe 3 octombrie, sâmbătă de la ora 16. Organizatorii atrag atenția celor interesați că purtarea măștii și respectarea normelor de distanțare este obligatorie.

 

În cadrul inițiativei propuse de grupul learn2drum - Hop vor fi susținute în total cinci acțiuni de instruire în aer liber la sfârșit de săptămână, toate între orele 16:00 și 18:00 pe 3-4 și 17-18 octombrie, respectiv sâmbăta 24 octombrie

Organizatorii îi așteaptă cu drag pe cei curioși să încerce cum e să cânte la un instrument și publicul larg!

 

Inițiere și participare activă în rândul tinerilor

Programul participativ de tineret Com’ON Sfântu Gheorghe Ediția a 2-a lansată în iulie de către Asociația Culturală și de Tineret Prospero, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe, promovează metode creative de rezolvare a problemelor. Tinerii de 14-35 ani, care locuiesc, învață sau lucrează la Sfântu Gheorghe au avut ocazia să inițieze activități culturale, sociale și de altă natură, după care, în urma votului publicului desfășurat în perioada 27 august - 15 septembrie 2020, 26 de inițiative au câștigat o finanțare de 2500 lei fiecare

 

Lista completă a inițiativelor câștigătoare se poate accesa pe platforma www.comonsepsi.ro, iar în curând va fi publicată calendarul de evenimente cu programele propuse. Informațiile apar permanent pe paginile de socializare Com’ON (fb.com/comonsepsi, Instagram: @comonsepsi) și pe pagina web.

Com’On Sfântu Gheorghe se realizează cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Sfântu Gheorghe, fiind organizat de Asociația Culturală și de Tineret Prospero în parteneriat cu Grupul PONT.

 

Comunicat de presă - 02/10/2020

Alte noutățiVezi toate
 • Începe implementarea inițiativelor

  Etapa de implementare a procesului participativ de tineret Com'ON Sfântu Gheorghe se începe acum, prima acțiune dedicată iubitorilor de muzică va avea loc pe 3 octombrie. Calendarul complet de evenimente urmează să fie publicată în curând, iar seria acțiunilor cu acces gratuit începe în acest weekend.

 • Rezultatele votului public

  În cadrul programului Com'ON Sfântu Gheorghe 30 de echipe și 39 de inițiative au intrat în concurs pentru votul publicului, susținut în perioada 27 august - 15 septembrie 2020. Rezultatele obținute cu participarea a 1824 de persoane cu un total de 3924 de voturi sunt disponibile acum pe site.

 • Programatorii lucrează la pagină

  Avem o mică problemă de ordin tehnic și momentan nu funționeză votul prin telefon. Programatorii lucrează la pagină și sperăm să se rezolve totul în curând. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate!

Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio
Ediție anterioară