Noutăți
Procesul de vot

Sistemul de vot Com'ON Sepsi s-a simplificat, ghidul de vot este disponibil aici.

Procesul de vot

În ce interval de timp are loc votul?

Votarea va avea loc de la ora 12:00 pe 13 iulie 2022 până la 11:59 23:59 pe 1 august 2022.

Cine poate vota?

În procesul de participare Com'ON Sepsi pot vota toți rezidenții din Sfântu Gheorghe care au împlinit vârsta de 14 ani și se înregistrează cu numărul lor de telefon la www.comonsepsi.ro.

Persoana care exercită dreptul de vot declară pe propria răspundere că a împlinit vârsta de 14 ani și că locuiește/studiază/lucrează/provine din Sfântu Gheorghe.

 

Cum să votezi?

Pentru a vă înregistra prima dată sau pentru a vota, trebuie să introduci un număr de telefon și un nume sau să te verifici cu codul primit în mesaj.

Votul se poate exprima pe comonsepsi.ro la secțiunea de meniu VOTARE, la descrierea inițiativei, prin apăsarea butonului VOTEZ. Un vot care a fost deja exprimat nu poate fi revocat.

O persoană poate vota pentru maximum 10 inițiative. Platforma afișează câte voturi a rămas utilizatorului și dacă utilizatorul a votat deja pentru inițiativa respectivă (dacă acesta este cazul). O persoană poate vota pentru o inițiativă o singură dată.

Clasamentul final rezultat în urma votării va fi publicat în prima jumătate a lunii august după încheierea perioadei de vot.

 

Pașii de parcurs:

1. Accesează www.comonsepsi.ro

2. Înregistrează-te pe site cu numele, numărul de telefon și loghează-te cu codul de verificare primit prin SMS

3. Studiază proiectele pe pagina VOTARE și alege-ți preferatele (max. 10)

4. Apasă butonul VOTEZ la fiecare inițiativă aleasă

Detalii despre derularea întregului proces în Regulament.

 

Dacă utilizezi pentru prima dată sistemul SMS:

Asigură-te că ai telefonul în apropiere, deoarece după ce ai introdus numele și numărul de telefon, vei primi un cod de verificare cu care îți vei autentifica înregistrarea.

Dacă te-ai înregistrat deja:

Pentru a vota tot ce trebuie să faci este să introduci numele, numărul tău de telefon și codul SMS pe care l-ai primit mai devreme. Poți vota pentru un total de 10 inițiative, până cel târziu la ora 11:59 pe 1 august.

 

Gestionarea datelor personale

Datele primite sunt stocate de grupul PONT pe o platformă securizată. Folosim datele personale strict pentru a număra voturile și a verifica identitatea adevărată a alegătorilor.

Alte noutățiVezi toate
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  • Asociația Culturală și de Tineret Prospero
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
  • BCR
  • Sepsi Radio
  • Friss FM
  • We Radio
Ediții anterioare