Noutăți
Procesul de vot

Sistemul de vot Com'ON Sepsi s-a simplificat, ghidul de vot este disponibil aici.

Procesul de vot

În ce interval de timp are loc votul?

Votarea va avea loc de la ora 12:00 pe 13 iulie 2022 până la 11:59 23:59 pe 1 august 2022.

Cine poate vota?

În procesul de participare Com'ON Sepsi pot vota toți rezidenții din Sfântu Gheorghe care au împlinit vârsta de 14 ani și se înregistrează cu numărul lor de telefon la www.comonsepsi.ro.

Persoana care exercită dreptul de vot declară pe propria răspundere că a împlinit vârsta de 14 ani și că locuiește/studiază/lucrează/provine din Sfântu Gheorghe.

 

Cum să votezi?

Pentru a vă înregistra prima dată sau pentru a vota, trebuie să introduci un număr de telefon și un nume sau să te verifici cu codul primit în mesaj. Mesajul poate fi în SPAM, așa că merită să verificați și asta.

Votul se poate exprima pe comonsepsi.ro la secțiunea de meniu VOTARE, la descrierea inițiativei, prin apăsarea butonului VOTEZ. Un vot care a fost deja exprimat nu poate fi revocat.

O persoană poate vota pentru maximum 10 inițiative. Platforma afișează câte voturi a rămas utilizatorului și dacă utilizatorul a votat deja pentru inițiativa respectivă (dacă acesta este cazul). O persoană poate vota pentru o inițiativă o singură dată.

Clasamentul final rezultat în urma votării va fi publicat în prima jumătate a lunii august după încheierea perioadei de vot.

 

Pașii de parcurs:

1. Accesează www.comonsepsi.ro

2. Înregistrează-te pe site cu numele, numărul de telefon și loghează-te cu codul de verificare primit prin SMS

3. Studiază proiectele pe pagina VOTARE și alege-ți preferatele (max. 10)

4. Apasă butonul VOTEZ la fiecare inițiativă aleasă

Detalii despre derularea întregului proces în Regulament.

 

Dacă utilizezi pentru prima dată sistemul SMS:

Asigură-te că ai telefonul în apropiere, deoarece după ce ai introdus numele și numărul de telefon, vei primi un cod de verificare cu care îți vei autentifica înregistrarea.

Dacă te-ai înregistrat deja:

Pentru a vota tot ce trebuie să faci este să introduci numele, numărul tău de telefon și codul SMS pe care l-ai primit mai devreme. Poți vota pentru un total de 10 inițiative, până cel târziu la ora 11:59 pe 1 august.

 

Gestionarea datelor personale

Datele primite sunt stocate de grupul PONT pe o platformă securizată. Folosim datele personale strict pentru a număra voturile și a verifica identitatea adevărată a alegătorilor.

Alte noutățiVezi toate
 • S-a încheiat a cincea ediție Com’ON Sepsi!

  Programul de participare a tinerilor Com'ON Sepsi și-a încheiat cea de-a cincea ediție pe 15 decembrie cu Gala Com'ON. Și chiar trebuia de sărbătorit: în perioada de implementare, între 13 septembrie și 10 decembrie, 21 de echipe au realizat în total 25 de inițiative minunate, atrăgând peste o mie de voluntari.

 • Inițiative variate de Com’ON Sepsi și în noiembrie și decembrie!

  Pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, au fost implementate aproape douăzeci de inițiative Com'ON Sepsi în domeniile comunitate, mediul de viață, cunoștințe, creație și stil de viață, adresându-se unui public foarte divers, de vârste și interese diferite din Sfântu Gheorghe. Din fericire, locuitorii orașului nostru nu vor rămâne fără programe nici în lunile noiembrie și decembrie, întrucât inițiativele rămase se vor desfășura până pe 10 decembrie. În aceste luni, accentul va fi pus pe pregătirea pentru Advent, în timp ce alte evenimente includ prelegeri și ateliere educaționale pe diverse teme, activități pe protecția mediului, evenimente sportive și programe pentru persoanele în vârstă.

 • Nu ratați inițiativele Com

  După anunțarea câștigătorilor votului public, a început perioada de implementare a inițiativelor Com'ON Sepsi pe 13 septembrie. Pe parcursul lunilor de toamnă, un total de 25 de evenimente vor fi organizate de echipele câștigătoare, acoperind temele principale: comunitatea, mediul de viață, cunoștințe, creație și stil de viață. Aceste evenimente sunt deschise și gratuite pentru cetățenii din Sfântu Gheorghe, așa că încurajăm pe toată lumea să participe la cât mai multe dintre inițiative!

Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Asociația Culturală și de Tineret Prospero
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • BCR
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio