Noutăți
Rezultatele votului public

În cadrul programului Com'ON Sfântu Gheorghe 30 de echipe și 39 de inițiative au intrat în concurs pentru votul publicului, susținut în perioada 27 august - 15 septembrie 2020. Rezultatele obținute cu participarea a 1824 de persoane cu un total de 3924 de voturi sunt disponibile acum pe site.

Rezultatele votului public

De la inițiere la implementare

Procesul participativ lansat la sfârșitul lunii iulie a ajuns la o etapă nouă. Inițiativele tinerilor din Sfântu Gheorghe pentru programe și activități culturale, sociale, creative și de altă natură erau supuse unor evaluări tehnice, iar urmând această selecție votul publicului a decis rezultatul final. Inițiativele susținute prin vot de către comunitatea locală vor fi finanțate cu până la 2500 lei fiecare și implementate începând cu săptămânile următoare. Participarea la programele sprijinite va fi gratuită și deschisă.

Subiectele cele mai populare

Printre cele 39 de inițiative intrate în procesul de vot se găsesc unele care propun o continuitate a unui proiect inițiat și finanțat în cadrul programului Com’ON 2019, dar majoritar vorbim despre noi propuneri de programe și acțiuni în beneficiul comunității.

Inițiativele legate de muzică precum un concert virtual pentru sprijinirea muzicienilor din Sfântu Gheorghe sau evenimentul care oferă posibilitatea ca publicul să încerce 12 tipuri de tobe și percuție alături de un instructor erau aproape la fel de populare în rândul publicului ca și ideea seriei de evenimente propuse de un grup de tineret interconfesional. Printre subiectele cele mai populare în etapa votului public se numără de asemenea ședințe de înot pentru copiii orfani, inițiative de “împădurire urbană” sau de exemplu un picnic cu cântece și zicători, program lansat în 2019 și ajuns la a doua ediție în cadrul Com’ON Sepsi ‘20.

Lista completă a inițiativelor câștigătoare se poate accesa AICI, iar în cele ce urmează se va întocmi calendarul de evenimente pentru perioada septembrie-noiembrie cu programele propuse. Informațiile vor apărea permanent pe paginile de socializare Com’ON (fb.com/comonsepsi, Instagram: @comonsepsi) și pe pagina web.

 

Com’On Sfântu Gheorghe se realizează cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Sfântu Gheorghe, fiind organizat de Asociația Culturală și de Tineret Prospero în parteneriat cu Grupul PONT.

 

Comunicat de presă 15/09/2020

Alte noutățiVezi toate
 • Începe implementarea inițiativelor

  Etapa de implementare a procesului participativ de tineret Com'ON Sfântu Gheorghe se începe acum, prima acțiune dedicată iubitorilor de muzică va avea loc pe 3 octombrie. Calendarul complet de evenimente urmează să fie publicată în curând, iar seria acțiunilor cu acces gratuit începe în acest weekend.

 • Rezultatele votului public

  În cadrul programului Com'ON Sfântu Gheorghe 30 de echipe și 39 de inițiative au intrat în concurs pentru votul publicului, susținut în perioada 27 august - 15 septembrie 2020. Rezultatele obținute cu participarea a 1824 de persoane cu un total de 3924 de voturi sunt disponibile acum pe site.

 • Programatorii lucrează la pagină

  Avem o mică problemă de ordin tehnic și momentan nu funționeză votul prin telefon. Programatorii lucrează la pagină și sperăm să se rezolve totul în curând. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate!

Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio
Ediție anterioară