Noutăți
Votarea este închisă: aproape două mii de oameni au votat în programul Com'ON Sepsi 2022

Votarea online a programului Com’ON Sepsi 2022 s-a închis luni, 1 august, la miezul nopții. Oamenii din Sfântu Gheorghe au participat la vot într-un număr mare, astfel din 48 de inițiative locuitorii orașului au ales 30 idei care vor primi un sprijin financiar.

Votarea este închisă: aproape două mii de oameni au votat în programul Com

Un total de 660 de votanți au participat la ediția din 2021 a programului Com’ON Sepsi, dar în anul aceasta la votul publicului 1831 de participanți au înregistrat în total 5371 de voturi pentru 46 de inițiative. Organizatorii au premiat echipele formate cu membri inițiatori cu vârsta între 14-17 ani într-o categorie specială.  Au fost înregistrate 8 inițiative în această categorie, din care trei au câștigat în categoria specială și patru în clasamentul general. Anul acesta a fost premiată o echipă din categoria echipelor care provin dintr-o situație defavorizată.

Datorită creativității și unicității ideilor competiția a fost strânsă  între unele inițiative. Prin urmare  foarte multe evenimente interesante îi așteaptă pe locuitorii din Sfântu Gheorghe. Programele câștigătoare includ diferite idei creative precum cinema drive-in, curs de autoapărare, curs de prim ajutor, distracție în aer liber pe acoperișul Hotelului Bodoc, program de grădinărit urban, un spectacol de teatru, o cursă de biciclete și multe alte activități. Lista completă a inițiativelor câștigătoare este disponibilă pe site-ul www.comonsepsi.ro. Cele 30 de inițiative câștigătoare trebuie să fie implementate până la 30 noiembrie 2022. Acestea trebuie să fie deschise și gratuite pentru locuitorii din Sfântu Gheorghe. În cazul în care inițiativele premiate sunt retrase sau nu pot fi realizate din orice motiv, premiul va fi acordat următoarei inițiative din clasamentul general. Inițiativele necâștigătoare sunt trecute pe o listă de așteptare, iar în cazul retragerii echipelor câștigătoare li se oferă posibilitatea de a fi implementate. 

Mulțumim locuitorilor din Sfântu Gheorghe pentru participare la vot, ajutând astfel inițiativele tinerilor!

Programul de participare de tineret Com’ON Sepsi este organizat de către Asociația Culturală și de Tineret Prospero în parteneriat cu Grupul Pont și Municipiul Sfântu Gheorghe, cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe și BCR (Banca Comercială Română).

Comunicat, 02.08.2022

Alte noutățiVezi toate
 • S-a încheiat a cincea ediție Com’ON Sepsi!

  Programul de participare a tinerilor Com'ON Sepsi și-a încheiat cea de-a cincea ediție pe 15 decembrie cu Gala Com'ON. Și chiar trebuia de sărbătorit: în perioada de implementare, între 13 septembrie și 10 decembrie, 21 de echipe au realizat în total 25 de inițiative minunate, atrăgând peste o mie de voluntari.

 • Inițiative variate de Com’ON Sepsi și în noiembrie și decembrie!

  Pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, au fost implementate aproape douăzeci de inițiative Com'ON Sepsi în domeniile comunitate, mediul de viață, cunoștințe, creație și stil de viață, adresându-se unui public foarte divers, de vârste și interese diferite din Sfântu Gheorghe. Din fericire, locuitorii orașului nostru nu vor rămâne fără programe nici în lunile noiembrie și decembrie, întrucât inițiativele rămase se vor desfășura până pe 10 decembrie. În aceste luni, accentul va fi pus pe pregătirea pentru Advent, în timp ce alte evenimente includ prelegeri și ateliere educaționale pe diverse teme, activități pe protecția mediului, evenimente sportive și programe pentru persoanele în vârstă.

 • Nu ratați inițiativele Com

  După anunțarea câștigătorilor votului public, a început perioada de implementare a inițiativelor Com'ON Sepsi pe 13 septembrie. Pe parcursul lunilor de toamnă, un total de 25 de evenimente vor fi organizate de echipele câștigătoare, acoperind temele principale: comunitatea, mediul de viață, cunoștințe, creație și stil de viață. Aceste evenimente sunt deschise și gratuite pentru cetățenii din Sfântu Gheorghe, așa că încurajăm pe toată lumea să participe la cât mai multe dintre inițiative!

Inițiatori, Parteneri, Sponsori
 • Asociația Culturală și de Tineret Prospero
 • Grupul PONT
 • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
 • BCR
 • Sepsi Radio
 • Friss FM
 • We Radio