Noutăți
Votează pentru inițiativele preferate!

Total 30 de echipe și 39 de inițiative sunt în concurs la votul publicului

Votează pentru inițiativele preferate!

Com'ON Sfântu Gheorghe dorește să dezvolte atitudinea participativă prin care cu toții adăugăm valoare orașului, modelând astfel viitorul Sfântu Gheorghe. Acum este rândul cetățenilor să decidă, care dintre cele 39 de idei propuse vor fi realizate. Votează proiectele tale preferate pe pagina comonsepsi.ro până la 15 septembrie!

 

Adăugăm cu toții ceva în Plus!

Tinerii cu vârste cuprinse între 14 și 35 de ani au depus propuneri de programe și activități culturale, sociale, creative și de altă natură, pentru a căror implementare pot primi sprijin financiar de până la 2500 de lei, în cadrul proiectului Com’ON Sfântu Gheorghe.

Numărul de proiecte depuse la fiecare categorie (un proiect pot aparține mai multor categorii): Spații în Plus - 22 de inițiative, Subiecte în Plus - 26, Comunitate în Plus - 35, Mișcare în Plus - 15 și Relații în Plus - 17 proiecte propuse. 

Fondul de premiere este de 65.000 mii de lei, astfel 26 de inițiative vor fi premiate cu maxim 2500 de lei. Inițiativele sunt propuse de grupuri informale de cel puțin 3 membri cu condiția că participarea la programele depuse pentru sprijin trebuie să fie gratuită și deschisă. 

Propunerile considerate eligibile prin evaluare tehnică, în total 39 de inițiative au intrat într-un proces de clasificare prin intermediul unui vot public al locuitorilor care trăiesc, lucrează sau studiază în Sfântu Gheorghe. Acum este rândul publicului să-și exprime opinia prin vot!

 

Cum poți vota?

Mecanismul de vot este activ și se derulează online până la data 15 septembrie ora 11:59. Sistemul de vot este accesibil online pe platforma www.comonsepsi.ro.

Oricare persoană cu un cont activ pe platforma cu acces public Facebook poate să-și exprime votul în cadrul procesului participativ Com’ON Sepsi. Dacă o persoană nu are încă un cont, își poate crea unul și în perioada derulării votului. 

O persoană poate să voteze un număr maxim de 10 inițiative. O inițiativă nu poate primi mai mult de un vot din partea unei persoane, iar un vot deja exprimat nu mai poate fi retras.

Inițiativele urmează să fie implementate în perioada septembrie-noiembrie.

Alte noutățiVezi toate
Inițiatori, Parteneri, Sponsori
  •  Grupul PONT
  • Primăria și Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe
  • Sepsi Radio
  • Friss FM
  • We Radio
Ediție anterioară