Sepsi Focikupa
Futball Huszárok
A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
A sepsiszentgyörgyi úszóda mellett található Baroque sportpálya.
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
Célunk az őszi vakáció idejére egy egészséges és szórakoztató program megszervezése a sepsiszentgyörgyi focizni vágyóknak. Ezt pedig egy ingyenes focikupa keretein belül szeretnénk megvalósítani. Úgy gondoljuk, hogy az eddigiekben a sepsiszentgyörgyi focizni vágyóknak nem volt lehetőségük ingyenes rendezvényen versengeniük egymással. A focizni vágyó 15-35 közötti fiatalok barátaikkal/ismerőseikkel közös csapatokba szerveződve teljesen ingyenesen élhetnének szenvedélyüknek.
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
A kezdeményezés célja egy sepsiszentgyörgyi ingyenes minifoci bajnokság megszervezése.Ezt a következőképpen valósítanánk meg:Az úszóda melletti Baroque sportpályát választottuk helyszínül.12 csapat részvételével számolunk,ezek mindegyike minimum 6 főből állna.A népszerűsítést a közösségi média felületein tervezzük(FaceBook,Instagram,stb.),mivel úgy gondoljuk,hogy ezen felületeken tudjuk a legjobban elérni az adott célközönséget.A pályázati pénzt pályabérlésre,sport eszközök beszerzésére,díjak finanszírozása,a játékvezető kifizetésére fordítanánk.Kulcslépések:pályabérlés,egyeztetés a játékvezetővel,egy űrlap kidolgozása,a jelentkezők adatainak feldolgozása, a torna lebonyolítása.
Hogyan járul hozzá a kedzeményezés a sepsiszentgyörgyi közösség életének a javításához?
Hogyan kívánjátok népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
A kezdeményezést a közösségi médiában szeretnénk népszerűsíteni(Facebook, Instagram, Tiktok). Instagrammon storyban reklámoznánk, Facebookon egy eseményt és egy oldalt hoznánk létre, Tiktokkon pedig rövid videók formájában.
Milyen elvárásaitok, reményeitek vannak? A kezdeményezésnek milyen utóélete lehet? Folytatódik a jövőben?
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio