Tekerjünk együtt!
Kilyéni Ifjúsági Csoport
A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Kilyén és környéke
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A kezdeményezés célja, hogy a jelenlegi kis biciklis csapatunkat bővítsük, megmutassuk fiataloknak-időseknek a biciklizés szépségét. Kisebb-nagyobb túrákat szerveznénk a közelben, terepen és aszfalton is. Megmutatni közvetlen környezetünk szépségeit. A kezdeményezés legalapvetőbb célja együtt lenni, természetben lenni, sportolni, olyan helyeket-útvonalakat megmutatni amit nem ismernek pedig itt vannak közelünkben.
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
Biciklitúrákat szerenénk szervezni. Az elképzelés szerint több alkalomból álló bicikitúra sorozatot szervezünk. A túrákba bevonjuk a kilyéni fiatalokat-időseket. Minden túrán különböző helyszínre tekerünk, piknikezünk. A túrasorozat végén megajándékozzuk azokat akik részt vettek az események több mint 75%-án egy megszemélyesített biciklis polóval és kesztyűvel. A kezdeményezés legalapvetőbb célja együtt lenni, természetben lenni, sportolni, olyan helyeket-útvonalakat megmutatni amit nem ismernek pedig itt vannak közelünkben.
Hogyan járul hozzá a kedzeményezés a sepsiszentgyörgyi közösség életének a javításához?
Hogyan kívánjátok népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
Népszerűsíteni fogjuk a faluközösség Facebook csoportjában (Kilyéni faluközösség) illetve nyilvános facebook, instagram bejegyzésekkel is.
Milyen elvárásaitok, reményeitek vannak? A kezdeményezésnek milyen utóélete lehet? Folytatódik a jövőben?
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio
Korábbi kiadások