Hartay Csaba közönségtalálkozó
CuccMucc Ifjúsági Művészeti Központ
A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Szimpla Kávézó Sepsiszentgyörgy
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
Hartay Csaba kortárs művészeink között rangos helyet képvisel íróként és költőként egyaránt. Mióta legutoljára Sepsiszentgyörgyön járt, számos kötete jelent meg, melyek a székelyföldi közönség számára még nem kerültek bemutatásra. Továbbá közkedvelt blogjáról és Facebook mém-oldaláról, a Viharsarki kattintósról, annak megalapulásáról és működtetéséről is szó fog esni.
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
Közönségtalálkozót, melynek során a résztvevők megismerhetik Hartay Csabát egyaránt szépíróként és bloggerként, feltehetnek számára kérdéseket és maguk is elsajátíthatnak bizonyos képességet a blogolás és a Facebook-közösség felépítésének terén.
Hogyan járul hozzá a kedzeményezés a sepsiszentgyörgyi közösség életének a javításához?
Magyarországi szépírók érkezése mindig felpezsdíti az életet városunkban, és Hartay Csaba azok közé a művészek közé tartozik, aki sikeresen megszólított fiatal és felnőtt generációkat egyaránt. Továbbá a mémek napjaink egyik legfelkapottabb internetes műfajának számítanak, minden fiatal élvezi őket, és többen is próbálnak – kisebb vagy nagyobb sikerrel – mémes oldalakat futtatni különböző közösségi média oldalakon. Számukra tanulságos lehet mélyebb belátást nyerni egy professzionálisan működtetett mém oldalba.
Hogyan kívánjátok népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
Nyomtatott reklámmal (plakátok, hirdetés újságban), illetve digitálisan fogjuk a rendezvényt népszerűsíteni, Facebook eseményként, közösségi média oldalakon (Facebook, Instagram) fizetett reklámlehetőséggel, valamint újságok online reklámfelületein.
Milyen elvárásaitok, reményeitek vannak? A kezdeményezésnek milyen utóélete lehet? Folytatódik a jövőben?
Reményeink szerint a város lakói egy élménydús tapasztalattal gazdagodnak majd, melyből akár szakmai tudásra is szert tehetnek. Továbbá a CuccMucc Ifjúsági Művészeti Központ éltetését, népszerűsítését is szeretnénk elérni ezzel a rendezvénnyel.
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Nem
A kezdeményezés anélkül, hogy elveszítené az ötletet önmagában adaptálható a különböző COVID-19-es megszorításokra?
Amint legutolsó rendezvényünkkel, a Boósi Farm vezetőjével, Bende Lajossal tartott beszélgetés is történt, melyet utolsó pillanatban kénytelenek voltunk áthelyezni digitális térbe, a közönségtalálkozó is megvalósítható lesz online, Facebook Live keretében: a művész úr es a beszélgetés moderátora akár egy térből, akár pedig saját otthonának kényelméből, több száz kilométeres távolságból is bejelentkezhet egy Zoom hívásba, melyet élő adásban közvetítünk a CuccMucc Ifjúsági Művészeti Központ Facebook oldaláról.
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio
Korábbi kiadások