Jótékonysági koncert - House of Pioneers
HouseOfPioneers
A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Sepsiszentgyörgy főterén a kőszínpadnál
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A House of Pioneers csapata, vagyis mi, szentgyörgyi fiatalok idén úgy éreztük, hogy a környéken kevés idő és energia jutott a zenében a jótékonykodásra. Ezért kihasznáva a lehetőséget egy jótékonysági koncerttel szeretnénk meglepni a hallgatókat és azokat a nehéz sorsban lévő gyerekeket, akikhez a bejött összeg el fog jutni. Úgy gondoltuk, hogy egy nonprofit szervezeten keresztül szeretnénk segiteni. Ez a nonprofit szervezet pedig a Vöröskereszt. Itt télen az Első karácsony varázsa mozgalom keretében fog eljutni a gyerekekhez a karácsony varázsa. A koncertsorozat különlegessége az, hogy utcazene keretein belül te is, aki most ezt olvasod, tudsz segiteni. Hiszen a bejött pénzösszeg teljes egésze eljut a Vöröskereszthez. A sorozatban szentgyörgyi zenekarok fognak fellépni, fiatalok és idősebbek egyaránt.
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
A kedeményezés során , egy koncertsorozatot szeretnénk megvalósitani amely több fellépővel történik meg. A koncertek utcazene kategoriába sorolhatóak .
Hogyan járul hozzá a kedzeményezés a sepsiszentgyörgyi közösség életének a javításához?
A sepsiszentgyörgyi nehéz sorban lévő gyermekek segítésében tudna hatalmas szerepet játszani mivel így könnyebben fel tudjuk hívni az emberek figyelmét a jótékonykodásra. Ez a segítség ráadásúl karácsonykor fog megérkezni ezekhez a gyermekekhez ajándék formájában.
Hogyan kívánjátok népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
A közösségi médiában, illetve plakátokon.
Milyen elvárásaitok, reményeitek vannak? A kezdeményezésnek milyen utóélete lehet? Folytatódik a jövőben?
Bizonyára folytatódni fog a jövőben, mivel a fiatalok nem egy vagy több egyszerű koncertre érkeznek, hanem tematikailag egy jótékonysági eseményre, ezért nyomot tudunk hagyni az emberek szívében.
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Nem
A kezdeményezés anélkül, hogy elveszítené az ötletet önmagában adaptálható a különböző COVID-19-es megszorításokra?
Az eseményt átalakitanánk , beltérbe.
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio
Korábbi kiadások