Mesterharmas
M€st€rhárm@s
A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Nicolae Colan Általános Iskola vagy Berde Áron Közgazdasági és Közigazgatási Szakközépiskola tornaterme
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
Mi egy focizni szerető fiatal baráti társaság vagyunk. Sokan közülünk szendvélyként űzik ezt a sportágat, nemcsak szabadidőben, hanem professzionális szinten is. Mivel Sepsiszentgyörgy a sport városa, rengeteg fiatal sportol, főleg a focit választja kedvenc foglalkozásának. Erre az igényre akarunk egy választ adni. Kezdeményezésünk célja olyan focibajnokság szervezése, ahol a hátrányos helyzetű fiatalok versenyeneznek egymással. A bajnokság egy napig zajlik, több fordulós lesz, A résztvevő diákok a Nicolae Colan, Gödri Ferenc, Ady Endre általános iskola vannak meghíva. Elképzeléseink szerint 4 különböző csoport lesz, melyben 3-3 csapat fog tartozni. Minden csoportban egy győztes csapat fog lenni, a továbbjutó játszik a győztes csapatokkal értelemszerűien. Egésznapos rendezvény. Ezen mérkőzésekre Sepsiszentgyörgyön élő 14-18 közötti fiataok jelentkezését várjuk, amely regisztráció segítségével történik majd.
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
Focibajnokságot szeretnénk szervezni a sepsiszentgyörgyi fiatalonk számára. Ahol a fiatalok a sportoláson kívül megtanulnak csapatban dolgozni egymással. Kommunikálni, stratégiákat felállítani. Mivel Sepsiszentgyörgy a sport városa, rengeteg fiatal sportol, főleg a focit választja kedvenc foglalkozásának. Erre az igényra akarunk egy választ adni.
Hogyan járul hozzá a kedzeményezés a sepsiszentgyörgyi közösség életének a javításához?
Hogyan kívánjátok népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
Facebook bejegyzések Instagram bejegyzések Youtube videók
Milyen elvárásaitok, reményeitek vannak? A kezdeményezésnek milyen utóélete lehet? Folytatódik a jövőben?
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio
Korábbi kiadások