Tábortüzes multikulturális est/ Seară multiculturală cu foc de tabără
Ethnic Lighters
A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Hotel Park, municipiul Sfântu Gheorghe
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
A kultúrát mindig is az etnikai sokszínűség átkelőjének tekintették. A kultúra ismerete egy híd. Ez az esemény a kulturális közeledést célzó megközelítés, amely egy olyan soknemzetiségű területen kerül megrendezésre, mint Sepsiszentgyörgy. A településen található Park Hotel helyszínét alkalmasnak tartják erre a rendezvényre. A rendezvény időpontja: 2022. augusztus 27., szombat, 19:30-21:30. A rendezvény célcsoportja a fiatalok (14-35 évesek). A rendezvény célja a kulturális örökség népszerűsítése.
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
În cazul în care proiectul este admis, etapa de planificare constă în: * 3 - 5 august, contactare administratori locație desfășurare (Hotel Park - varianta A, Restaurant Kolcza - varianta B, Bórbrigád - varianta C) * 3 - 5 august, contactare chitarist În cazul în care proiectul este admis, etapa de promovare constă în: * 8 - 12 august, contactare pentru promovare (WeRadio, Sepsi Rádió, Observatorul de Covasna, Székely Hírmondó, eveniment Facebook, postări Facebook, postări Instagram, primăria Sfântu Gheorghe). În cazul în care proiectul este admis, etapa de realizare constă în: * 15 -26 august, achiziționare servicii tehnice, închiriere spațiu și achiziționare serviciu restaurant.
Hogyan járul hozzá a kedzeményezés a sepsiszentgyörgyi közösség életének a javításához?
Hogyan kívánjátok népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
Promovarea inițiativei se dorește a fi găzduită: *pe site-ul primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, *pe posturi de radio - WeRadio, Sepsi Rádió, *în ziare Székely Hírmondó, Observatorul de Covasna, *pe paginile de social media Ethnic Links - eveniment Facebook, postări Facebook, postări Instagram.
Milyen elvárásaitok, reményeitek vannak? A kezdeményezésnek milyen utóélete lehet? Folytatódik a jövőben?
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio