Sziszishow me
Sosemart
A kezdeményezés javasolt lezajlásának helyszíne (fizikai helyszín vagy az ,,online” megjegyzéssel, ebben az esetben a platform, vagy az online megoldás részletezése)
Tamási Áron Színház Kamaraterem
A kezdeményezés rövid, magyar nyelvű leírása
Üdv, Sepsiszentgyörgy! Idén, 2023-ban, pontosabban szeptember 23-án 17:00 órától egy egyéni műsort szeretnénk elhozni Sepsiszentgyörgyre, a Tamási Áron Színház Kamaratermébe. Tőrös Szilvia 26 éves bábművész, aki most végzett frissen a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem bábművész mesterképés szakon, egyéni műsorával ragadná magával az összes embert kedves kis városunkból. Az egyéni műsor családi mintákat személyesít meg, sajátos, olyan Sziszis módon, magából, a körülötte lévő tárgyakból és igazából mindenből bábot csinálva. Lehet nagyokat kacagni, nagyokat sírni és még nagyobbakat gondolkodni, amilyen vegyes az előadás, olyannyira vegyesek az érzelmek is. A belépés természetesen ingyenes, a suport-ot sörben lehet beváltani a művésznőnek! Az előadás után egy nyitott beszélgetést tartanánk a művésznővel a Sepsiszentgyörgyi Szimplában.
Milyen konkrét tevekénységeket szeretnétek megvalósítani a kezdeményezés során?
A felnőtt bábszínház közelebbhozása az emberek számára, hogy elkezdődjön itt is az a folyamat, hogy az emberek megismerjék a bábszínházat. Illetve lehetőséget adni beszélgetni is erről Sziszivel, úgy gondoljuk ,hogy ez egy nagyon kiaknázatlan téma... sajnos.
Hogyan járul hozzá a kedzeményezés a sepsiszentgyörgyi közösség életének a javításához?
Hogyan kívánjátok népszerűsíteni kezdeményezéseteket?
Plakát, kis videók, média.
Milyen elvárásaitok, reményeitek vannak? A kezdeményezésnek milyen utóélete lehet? Folytatódik a jövőben?
Szükségetek van informális csoportotok kiegészítésére új tagokkal a kezdeményezés végrehajtásának céljából?
Kezdeményezők, Partnerek, Szponzorok
  • Prospero Kulturális és Ifjúsági Egyesület
  • PONT Csoport
  • Sepsiszentgyörgy Önkormányzata
  • BCR
  • Friss FM
  • Sepsi Rádió
  • We Radio